Art Out a celebrat cinci ani de rezultate deosebite

Sâmbătă, 19 martie 2016, a avut loc Gala Art Out, cel mai complex eveniment cultural-artistic al începutului de an, dedicat dialogului multicultural. Evenimentul, aflat la a III-a ediție, a fost găzduit de către Universitatea București și a avut loc în cadrul Aula Magna a Facultății de Drept.

Afis Gala ArtOut

Echipa Art Out a celebrat prin acest eveniment cinci ani de rezultate deosebite în domeniul jurnalismului cultural, prin prezentarea diferitelor fațete ale multiculturalismului. La eveniment au luat parte reprezentanți ai instituțiilor publice și ai mediului de afaceri, membri ai societății civile, dar și o serie de artiști, arhitecți, designeri, jurnaliști, profesori, studenti și elevi.

Evenimentul prezentat de Diana Roman, actriță a Teatrului Nottara din București, a fost deschis de Excelența Sa D-nul Tajul Aman Mohammad, Ambasador Al Malaeziei în România, care a prezentat detalii din specificul cultural al Malaeziei.

Programul a continuat cu acordurile de vioară, violă și violoncel ale Light Quartet. Adrian Silvan Ionescu, istoric de artă și speaker invitat în cadrul evenimentului, a susținut o prezentare de istoria artei, urmată de o sesiune de intrebări și răspunsuri.

Publicul a putut afla aspecte inedite din povestea și planurile de viitor ale Art Out și Teen Art Out, de la Laura Lucia Mihalca, Director și redactor-șef Art Out și Cosmina Simona Mihalca, redactor-șef Teen Art Out.

Invitată în cadrul evenimentului, D-na Arlinda Morava, soprană, atașat cultural al Ambasadei Albaniei în România, a punctat legăturile cultural-artistice dintre cele două țări, România și Albania, pregătind și o surpriză publicului – introducerea artistului Niko Bello și interpretarea alături de el a unor compoziții muzicale tradiționale albaneze.

Actorii Teatrului Evreiesc de Stat Rudi Rosenfeld, Cornel Ciupercescu, Dorina Păunescu, Nicolae Călugărița, Tudor Istodor, Arabela Neazi, Veaceslav Grosu, Viorica Bantaș, Neculai Predica au încântat publicul cu momente din spectacolul “De la Caragiale la Shalom Alehem”, îmbogățind seara cu umor fin.

Divizia fashion Dalles Go, coordonată de stilistul Ovidiu Buta, a realizat o prezentare de modă de excepție. Alina Pelmuș și Dima Tirsîna au susținut momente de tango argentinian. Evenimentul s-a încheiat cu un concert susținut de trupa We Singing Colors.

Invitații au participat la o tombolă cu premii creative, oferite de 3D Print București, Giftology și Gina Neacșu Oriflame, iar evenimentul s-a încheiat cu o sesiune de networking și fotografii și cu un cocktail.

Citeste si despre:

Connect-R va scrie din nou istorie în 2023, de ziua lui pe 9 iunie, la Arenele Romane
UNTOLD 2023 - programul pe zile si informatii despre bilete
Kamara și Andrei Ștefănescu, pe scena WeLoveMusic Festival, la 19 ani de la lansarea trupei Alb Negru
“Puterea Prieteniei”- un spectacol-eveniment Gașca ZURLI, despre copilul din noi

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here