Au început filmările pentru „Selfie 2: Cum să te măriți în 3 zile“

Săptămâna aceasta, echipa „Selfie“ s-a întors pe platoul de filmare pentru sequelul filmului cu cel mai mare succes la public în 2014.

Selfie_1_Credit foto Adi Marineci

Proaspăt recompensați la Premiile Gopo cu Premiul Publicului pentru cel mai mare succes românesc în box office-ul din 2014 (102.026 spectatori), protagoniștii din „Selfie“, alături de regizoarea Cristina Iacob, pregătesc surpriza promisă fanilor: „Selfie 2: Cum să te măriți în 3 zile“.

Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali și Alex Călin pornesc într-o nouă aventură alături de Alina Chivulescu și Răzvan Vasilescu. Dacă în prima parte fetele organizau o escapadă înainte de BAC, de data aceasta miza este diferită: Roxi, Yasmine şi Ana se reunesc într-un pariu care le va schimba vieţile: Care se mărită prima în trei zile?

Filmările au început luni, 30 martie, vor dura până pe 7 mai și se vor desfășura în 41 de locații din București și județul Ilfov. Apariții surprinzătoare ale unor vedete și actori din showbiz-ul românesc vor completa distribuția unul nou film de comedie, destinat publicului tânăr.

Regia este semnată de Cristina Iacob, imaginea filmului este realizată de Barbu Bălășoiu, iar scenariul este semnat de Alex Jecu, Cristina Iacob, Maria Spirache și Tudor Potra. Producătorul este Cristina Dobrițoiu.

„Lucrez cu un cast extraordinar, filmul are o echipă de producție plină de energie și fiecare zi pe platoul de filmare este o bucurie. Spectatorii vor simți cu siguranță acest lucru în sala de cinema când vor urmări ‘Selfie 2’“, a declarat Cristina Iacob, regizoarea filmului.

Bugetul filmului este de 900.000 de euro, numele „Selfie 2: Cum să te măriți în 3 zile“ nu este cel final, iar premiera în cinematografele din România va avea loc în primăvara anului 2016.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here