„Brigada sinucigaşilor“ conduce box office-ul românesc pentru al treilea weekend la rând

Producţia Warner Bros. Pictures „Brigada sinucigaşilor“ este o veritabilă figură eroică a box office-ului românesc, după ce a devenit încă o dată liderul încasărilor, cu venituri de aproximativ 531.193 de lei şi s-a bucurat de un număr de 24.170 de spectatori.

brigada sinucigasilor SS-08020r

Cu un cumul de peste 500 de milioane de dolari la box office-ul global, la nivel naţional cifrele înregistrate de „Brigada sinucigaşilor“ îi aduc încasări de 6.260.642 de lei, fiind vizionat de 314.805 de spectatori.

Scris şi regizat de David Ayer, pornind de la personajele marca DC Entertainment, filmul îi aduce în rolurile principale pe Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Joel Kinnaman şi Viola Davis. Din distribuţia filmului mai fac parte Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Cara Delevingne, Adam Beach şi Karen Fukuhara.

Filmul „Brigada sinucigaşilor“ este produs de Charles Roven şi Richard Suckle, cu Zack Snyder, Deborah Snyder, Colin Wilson şi Geoff Johns în calitate de producători executivi. Echipa de creaţie cu care a lucrat Ayer este formată din directorul de imagine Roman Vasyanov, scenograful Oliver Scholl, editorul John Gilroy, designerul de costume Kate Hawley şi Jerome Chen, responsabil de efectele vizuale. Muzica este asigurată de compozitorul Steven Price.

Warner Bros. Pictures prezintă „Brigada Sinucigaşilor”, o producţie Atlas Entertainment, un film de David Ayer, care din 5 august poate fi vizionat la cinema, în 3D, IMAX 3D, 4DX şi Dolby Atmos.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here