Cântăreţii de la „Ferma vedetelor“ au declarat care sunt atuurile și slăbiciunile lor

Din 16 februarie, „Ferma vedetelor“ va aduce în fața telespectatorilor aventurile din Cipru ale celor 12 celebrităţi care au acceptat provocarea de a lăsa confortul lumii moderne pentru viața la fermă.

vedete ferma vedetelor 2016

Cântăreţii Saveta Bogdan, Ami, Viorel Sipoș, Maria Constantin şi Sorana Darclée și-au făcut planurile de acțiune înainte de plecarea în Cipru, iar fiecare dintre ei a declarat ce atuuri și slăbiciuni are în competiția pentru titlul de „Fermierul anului“.

Saveta Bogdan a mărturisit: „Îmi va fi greu să mă adaptez la condițiile de la Ferma Vedetelor pentru că sunt maniacă cu curățenia. Sper ca sinceritatea mea excesivă să nu fie interpretată greșit de colegii mei. Cred că punctele mele forte sunt autenticitatea și sensibilitatea“.

Ami recunoaște: „Eu sunt răbdătoare, competitivă, harnică, sociabilă, organizată și respectuoasă, calități care cred că vor conta mult la Ferma vedetelor. Pe de altă parte, sunt sufletistă și sensibilă și sper ca ceilalți colegi să nu abuzeze de aceste slăbiciuni“.

Viorel Sipoș: „Altruismul este cel mai mare atuu al meu, dar nici simțul umorului nu este prea departe pe lista mea de calități. Lipsa confortului cred că este un minus care îmi va da de furcă la Ferma vedetelor“.

Maria Constantin recunoaște: „Nu îmi lipsesc ambiția, sensibilitatea și corectitudinea, atuuri care pot cântări greu în fermă. Însă, la capitolul slăbiciuni, cred că dragostea este pe primul loc, iar soțul meu este cea mai mare slăbiciune a mea“.

Sorana Darclée spune: „Eu cred că cel mai mare minus al meu este faptul că vorbesc extrem de mult, însă sper că pot compensa prin alte calități. Sunt iubitoare, pozitivă și grijulie și cu siguranță felul meu de a fi îi va anima pe colegii mei“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here