luni, iulie 22, 2024
AcasăTIMP LIBERCaravana „Românii au talent“ ajunge pe 9 septembrie la Craiova

Caravana „Românii au talent“ ajunge pe 9 septembrie la Craiova

Caravana „Românii au talent“ a oprit la Brașov, unde sute de persoane au ales să-și prezinte aptitudinile. Siguri pe ei sau plini de emoții, concurenți cu vârste cuprinse între 5 și 77 de ani au venit la preselecții hotărâți să demonstreze că merită să meargă mai departe în competiție spre titlul de cel mai talentat român.

Preselectii Romanii au talent

Toți cei înscriși s-au bazat pe talentul lor și au avut reprezentații surprinzătoare, dornici să ajungă pe scena talentului în sezonul șapte al celui mai tare show de divertisment, „Românii au talent“.

Momente de canto, arte marțiale, dans, pictură, actorie, magie, stand-up comedy, beatbox, art bartending, jonglerie, dar și multe altele au fost prezentate duminică la preselecțiile de la Brașov.

Noi talente autentice aşteaptă să fie descoperite în perioada următoare şi în Craiova, Timișoara, Oradea, Baia Mare, Cluj-Napoca și Chișinău.

Următoarea oprire a caravanei va fi vineri, 9 septembrie la Craiova, la hotel Ramada Plaza, unde oltenii sunt așteptați în număr cât mai mare, începând cu ora 10:00, să arate că sunt pregătiți să urce pe scena talentului și să fie aplaudați de o țară întreagă.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.