Caravana „Românii au talent“ pornește din 4 octombrie în căutarea următorului erou național

Caravana „Românii au talent“ începe pe 4 octombrie căutările pentru următorul erou naţional! Echipa emisiunii e gata să meargă prin țară și să găsească noi talente autentice, pregătite să impresioneze și să demonstreze că merită titlul de cel mai talentat și original român.

Romanii-au-talent-pupat

În toamna aceasta, vor fi vizitate șapte orașe, în care sunt așteptați cei mai talentați români. Primul oraș în care va opri caravana Românii au talent anul acesta este Brașov, pe 4 octombrie, la Centrul de evenimente și conferințe Lux Divin. Brașovul va fi urmat de Timișoara, iar bănățenii sunt așteptați să-și demonstreze talentul pe 7 octombrie la hotel Lido. O zi mai târziu, pe 9 octombrie, caravana va ajunge la Oradea, iar preselecțiile vor avea loc la hotel Ramada. Cel de-al patrulea oraș în care echipa Românii au talent va ajunge în toamna aceasta este Cluj-Napoca.

Aici, preselecțiile vor avea loc pe 11 octombrie, la hotel Golden Tulip Ana Dome. Și moldovenii sunt așteptați să-și arate talentele diverse în cadrul caravanei, care va ajunge la Chișinău pe 20 octombrie și va selecta adevăratele talente la hotel Codru. Oltenii sunt așteptați la Craiova, pe 28 octombrie, la Casa de Cultură a Studenților. Caravana își va încheia opririle prin țară la Iași, pe 4 noiembrie, iar preselecțiile vor avea loc la hotel Unirea. Toate audițiile din cele șapte orașe vor începe la ora 09:00.

Înscrierile pentru cel de-al șaselea sezon Românii au talent se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participanții sunt așteptați apoi să-şi demonstreze talentul în cadrul caravanei care poposește în cele șapte orașe.

Cei care au un talent pe care doresc să îl arate în faţa întregii ţări sunt invitaţi să participe la preselecţiile Românii au talent şi să intre în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro sau pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. De asemenea, cel care cunoaşte un român talentat îl poate înscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro şi, astfel, poate deveni noul “Vânător de talente” şi câştigător al premiului în valoare de 2.000 de euro.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here