Caravana sezonului șapte „Românii au talent“ ajunge la București

Ai curaj și arată întregii țări talentul tău! Preselecțiile pentru sezonul șapte „Românii au talent“ continuă weekend-ul acesta la București! Toți cei care vor să se facă remarcați sunt așteptați sâmbătă, 8 octombrie și duminică, 9 octombrie, la hotel Expocenter, începând cu ora 10:00, să demonstreze că merită să intre în cursa pentru titlul de erou național și marele premiu sau pentru premiul de originalitate.

Romanii au talentDupă ce caravana „Românii au talent“ a oprit în mai multe orașe din țară și mii de persoane au adus spectacolul în cadrul preselecțiilor, românii sunt așteptați sâmbătă și duminică la București, pentru a arăta că talentul lor trebuie văzut și aplaudat de o țară întreagă.

Ai încredere în talentul tău! Urmărește-ți visul și trăiește spectacolul vieții tale! Și tu poți ajunge pe cea mai iubită scenă din România, trebuie doar să îndrăznești să uimești! Ai curajul de a păși pe scena care schimbă destine și vino la preselecțiile pentru sezonul șapte Românii au talent!

Înscrierile pentru cel de-al șaptelea sezon Românii au talent se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participanţii sunt aşteptaţi să-şi demonstreze talentul în cadrul caravanei.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here