„Carmina Burana“, spectacolul dansatorilor Ballet Flamenco de Madrid, reprogramat pentru 28 noiembrie 2016

Spectacolul faimoasei companii de dans Ballet Flamenco de Madrid, va fi prezentat publicului bucureştean, în această toamnă, cu patru zile mai târziu faţă de data anunţată iniţial. Prin urmare, producţia de succes “Carmina Burana” va putea fi vizionată de iubitorii spectacolelor de muzică şi dans luni, 28 noiembrie, la Sala Palatului, începând cu ora 19:30.

Carmina BuranaActuala modificare a organizatorului survine pe fondul anumitor neconcordanţe de ordin logisitic, având scopul de a asigura buna desfăşurare a tuturor producţiilor artistice programate în aceeaşi perioadă şi locaţie.

Persoanele care au achiziţionat bilete pentru spectacolul “Carmina Burana” ce ar fi trebuit să se desfăşoare pe data de 24 noiembrie, sunt rugate să le păstreze şi să le prezinte la intrarea publicului pentru accesul în Sala Palatului, în ziua de 28 noiembrie. Biletele îşi păstrează valabilitatea, nefiind necesară preschimbarea lor.

Totodată, celor care doresc să ia parte la cea mai strălucitoare cantată scenică de Carl Orff, prezentată de compania Ballet Flamenco de Madrid, le reamintim că biletele pot fi cumpărate la preţ redus până la data de 1 octombrie 2016.

Acestea sunt disponibile atât prin online Bilete.ro, Bilet.ro Iabilet.ro şi Eventim.ro, cât şi la punctele de vânzare afiliate şi casa de bilete a Sălii Palatului.

Ritm, magie, sensibilitate şi senzualitate, mişcare, estetică, armonie şi farmec. Acestea sunt elementele care se vor identifica pe deplin cu realitatea artistică a faimoasei companii de dans-Ballet Flamenco de Madrid, în spectacolul “Carmina Burana”, ce va avea loc în data de 28 noiembrie, la Sala Palatului.

Peste 30 de profesionişti desăvârşiţi, dansatori şi muzicieni, aflaţi sub conducerea directorului artistic Luciano Ruiz, vor evolua în această toamnă pe scena Sălii Palatului din capitală şi vor readuce la viaţă povestea fermecătoare a cantatei ample compusă de muzicianul german Carl Off.

Colecţia de poeme şi cântece profane prezentată cu originalitate de membrii Ballet Flamenco de Madrid, va fi urmată de o petrecere autentică, în stil flamenco. Invitaţii speciali ai “fiestei flamenco” vor fi chiar spectatorii!

Toţi cei prezenţi vor putea profita de oportunitatea de a înţelege muzica şi dansul pasional, adaptat la gusturile contemporane ale oamenilor, indiferent de ţara de unde provin.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here