sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăTIMP LIBERCâştigătorii „Micile Voci Mari” au devenit personaje animate în „My Little Pony:...

Câştigătorii „Micile Voci Mari” au devenit personaje animate în „My Little Pony: Filmul”

După o vară intreagă, în care mii de copii și-au facut vocile auzite, campania Cinema City „Micile Voci Mari” și-a desemnat câștigătorii. O fetiţă şi un băieţel foarte talentaţi au primit roluri în animaţia „My Little Pony: Filmul”, versiunea dublată în limba română, marile premii fiind oferite de distribuitorul Vertical Entertainment.

Afis Pony

Aventura 3D a celor mai simpatici şi coloraţi ponei ajunge în premieră pe marile ecrane din 13 octombrie.

Câştigătorii concursului sunt Giada Giardinelli care va dubla vocea prinţesei Luna şi Gabriel Dobre care va fi o cârtiţă şireată pe nume Verko. În timp ce Gabriel a intrat în studioul de înregistrări extrem de emoţionat, Giada, deja familiarizată cu lumea artiştilor după participarea la mai multe concursuri muzicale, a dat dovadă de multă dezinvoltură în faţa microfonului. Giada are 11 ani şi este din Focşani, iar Gabriel are 14 ani şi locuieşte în Ploieşti. Din 13 octombrie, cei doi fericiţi câştigători se vor auzi în cinematografele din ţară alături de vedete surpriză şi mulţi alţi actori profesionişti.

În „My Little Pony: Filmul”, o forţă întunecată ameninţă armonia din minunatul tărâm Ponyville, aşa că cele şase prietene curajoase – Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy şi Rarity – pornesc într-o memorabilă aventură dincolo de Equestria, unde vor întâlni atât personaje noi încântătoare, cât şi provocări dificile. Însă mai mult decât orice, acestea vor demonstra din nou că prietenia este magică şi are puterea de a salva lumea.

Cea de-a doua campanie „Micile Voci Mari” dezvoltată şi susţinută de reţeaua de cinematografe Cinema City s-a desfăşurat online în perioada 1 iunie – 31 august şi a adunat peste 2.300 de participanţi din Bucureşti şi ţară. „My Little Pony: Filmul” reuneşte în varianta originală o distribuţie de zile mari care îi include pe: Emily Blunt, Kristin Chenoweth, Liev Schreiber, Michael Peña, Sia, Taye Diggs, Uzo Aduba şi Zoe Saldana. Distribuită de Vertical Entertainment, animaţia 3D are premiera pe marile ecrane din 13 octombrie.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.