Cătălin Vlad şi grupul Lifestyle vor urca pe scena „Românii au talent“ în cea de-a patra semifinală live

Talentul se poate transmite din generație în generație sau poate lega cele mai frumoase prietenii, creează povești care te lasă fără cuvinte sau exprimă pasiunea trăită în ore și ore de muncă.

Catalin Vlad semifinala romanii au talent

Cătălin Vlad, ansamblul Flagrant, Alexandru Lică și grupul Lifestyle sunt patru dintre cei 12 semifinaliști „Românii au talent“ de săptămâna aceasta care vor cuceri publicul cu momentele speciale pregătite.

Cătălin Vlad i-a surprins pe jurați la preselecții cu un moment extraordinar de canto. Concurentul a cântat melodia O fortuna la chitară clasică și i-a încântat pe toți. Cătălin s-a născut într-o familie de sportivi, unchiul său fiind campion la box. El nu a putut să urmeze tradiția familiei din cauza unor probleme de sănătate cu care s-a născut, ce îl împiedică să depună efort.

S-a îndrăgostit de chitară când avea 12 ani, în momentul în care a primit acest cadou de la cel mai bun prieten. A urmat un studiu intensiv, care a culminat cu absolvirea Facultații de Muzică din București.

Membrii ansamblului Flagrant au îmbinat la preselecții baletul cu elemente de passo doble și au adus pe scenă un moment plin de eleganță. Coregrafii ansamblului sunt Irina și Maxim Kondratiev, multipli campioni la dans atât în Republica Moldova, de unde vin, cât și pe plan internațional. Flagrant s-a înființat în anul 1991, iar dansatorii clubului erau printre cei mai apreciați la toate evenimentele locale și naționale.

Aceștia au participat de-a lungul timpului la multe concursuri internaționale, în țări precum Belarus, Ucraina, Rusia, Cehia, Germania, Franța, Italia sau Austria. Membrii ansamblului își doresc să le ofere oamenilor, prin dansul lor, bucurie, fericire și frumusețe, pentru ca lumea să devină mai luminoasă și interesantă.

Flagrant semifinala romanii au talent

Alexandru Lică a prezentat la preselecții un moment complex de dans, jonglerie și pictură, aducând multă voie bună și emoție pe scenă. Alexandru este din Pitești și când era mic a fost învățat de tatăl său tehnicile artei bisericești. Împreună cei doi pictau și restaurau ziduri.

A absolvit Liceul de artă Dinu Lipatti și a învățat să facă jonglerii, acrobații și tot ce ține de arta circului. În prezent este student la Facultatea de Teologie, secția Artă Sacră. De-a lungul anilor, Alex a fost instructor de jonglerie, animator de circ, dansator, antrenor de dans în Serbia, timp de un an a fost voluntar la Most Mira (Bridge of Peace) din Bosnia, iar în 2012 a fost angajat la circul Zippo din Londra.

Grupul Lifestyle a adus pe scenă la preselecții un număr inedit de improvizație muzicală. Concurenții au interpretat mai multe melodii și au impresionat jurații. Grupul este format din șase membri: Traian, Diana, Roxana, Florin, Cătălin și Diana-Andreea. Totul a început dintr-o idee frumoasă.

Traian și Diana, colegi de facultate, și-au propus să înființeze un cvintet coral pentru a merge la colindat în perioada sărbătorilor de iarnă. De-a lungul anilor au fost invitați să cânte la mai multe evenimente, unde au fost apreciați de fiecare dată. Toți sunt pasionați de muzică, au studii în domeniu și au obținut până acum premii importante la diverse concursuri.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here