Ce este trendy în lumea divertismentului din Las Vegas

Las Vegas este unul dintre oraşele care nu doarme niciodată. Este una dintre adevăratele capitale ale distracţiei mondiale, în care showbiz-ul este la el acasă. Cunoscut drept Capitala Cazinourilor, Las Vegas nu înseamnă doar jocuri de noroc, ci s-a transformat, de-a lungul timpului, într-un loc în care industria spectacolului a progresat într-un ritm trepidant.

celine dion las vegas trendy

Astăzi, în sălile de spectacol din acest oraş al luminilor au loc unele dintre cele mai grandioase show-uri, în care artişti renumiţi prestează nu doar pentru o singură seară, ci pentru mai multe săptămâni. Sunt încheiate contracte pentru mai multe stagiuni, iar nume precum Celine Dion, Jennifer Lopez, Billy Idol, Janet Jackson, Rod Stewart, Mariah Carey, Elton John sau Ru Paul ţin capul de afiş în Las Vegas în fiecare seară.

Pe lângă numeroasele concerte care au loc în Las Vegas, una dintre cele mai importante şi recente industrii care şi-a făcut apariţia pe scena economică a lumii, cea a e-sporturilor, îşi va deschide la Las Vegas una dintre cele mai mari săli de jocuri din America. Este un proiect care va deveni realitate în maximum 3-4 ani, mai ales în condiţiile în care tipul acesta de competiţie a reuşit să-şi crească în mod constant numărul susţinătorilor, iar  ultimele statistici arată că industria e-sports a reuşit chiar să o depăşească pe cea muzicală, având venituri de peste 20 de miliarde de dolari.

Concertele care au loc în Las Vegas reuşesc să acopere un spectru larg de gusturi. Orice tip de muzică ar prefera un spectator, există, cu siguranţă, un interpret, o interpretată sau o trupă care să susţină un astfel de spectacol în „Oraşul luminilor“.

De exemplu, pentru fanii muzicii latino, Jennifer Lopez are programate peste 20 de spectacole în Las Vegas începând cu luna ianuarie şi până în luna iunie (ultimul spectacol va fi susţinut pe data de 12 iunie). Cântăreaţa, care este şi unul dintre membrii juriului „American Idol“, este una dintre artistele care sunt vulcanice pe scenă şi realizează un show în adevăratul sens al cuvântului.

Atmosfera de la spectacolele sale se aseamănă cu cea de la meciurile de fotbal, de altfel, sângele latin care îi curge prin vene este imaginea cea mai lustrativă pentru modul în care arată un spectacol susţinut de Jennifer Lopez. Ca şi în jocul de fotbal, diva latino preferă să se joace cu emoţiile şi trăirile spectatorilor, alternând melodiile pentru a obţine efectele dorite.

Pasională, plină de creativitate şi dornică să le ofere spectatorilor tot ceea ce are ea mai bun la nivel de voce şi de muzică, Jennifer Lopez poate fi foarte uşor asemuită sportului-rege, dacă ar fi să se realizeze o corelaţie între muzica ei şi un anume joc.

Unul dintre artiştii care performează în Las Vegas este şi carismaticul Ru Paul, care va susţine în cadrul Extravaganza Tour un concert pe data de 29 aprilie, în Las Vegas. Muzica sa este plină de nerv, unică şi reuşeşte să dinamizeze atmosfera din sala de spectacole. În plus, spectacolele sale sunt reale show-uri de entertainment, în care pe scenă îşi fac apariţia tot felul de dansatori care reuşesc să încălzească audienţa.

Având din plin glamour şi fantezie, concertele marca Ru Paul sunt mostre de atmosferă vulcanizantă, în care spectatorii sunt integraţi într-o formă de magie muzicală. Personalitatea lui Ru Paul exprimă exuberanţa şi dorinţa de a trăi, de a te bucura de viaţă şi de tot ceea ce îţi oferă acesta. Dacă ar fi să asemănăm personalitatea acestui artist cu un anumit joc, cel mai probabil acela ar fi baschetul.

La meciurile de baschet totul este plin de energie, jocul în sine este foarte dinamic, cu numeroase răsturnari de scor, acţiune la superlativ şi foarte multă emoţie. Aşa sunt şi concertele vedetei internaţionale Ru Paul, iar cele din Las Vegas sunt cu atât mai apreciate cu cât aici este locul în care nu există limite. Ce se petrece în Vegas, rămâne în Vegas, nu?

la-tr-lvn-las-vegas-shows-celine-dion-20150325

Deşi a trecut recent prin nişte momente foarte delicate în viaţa personală, Celine Dion rămâne una dintre cele mai mari voci care încântă omenirea. Seria sa de concerte pe care le susţine în Las Vegas a fost întreruptă doar pentru o anumită perioadă, însă, cu toate că încă suferă de pe urma evenimentelor recente petrecute, artista şi-a regăsit puterea de a cânta şi de a-i bucura pe spectatori cu show-urile sale din Las Vegas.

De altfel, cântăreaţa de origine canadiană este unul dintre cei mai longevivi artişti care au realizat spectacole în oraşul feerilor de lumină (încă din anul 2003, aceasta a performat în diverse locaţii somptuoase din Vegas).

Personalitatea sa este foarte puternică, iar melodiile sale reuşesc să transmită emoţie în stare pură, ceea ce o aşează pe aceasta printre puţinii artişti care reuşesc să emoţioneze cu adevărat atunci când sunt pe scenă. Totodată, spectacolele sale sunt grandioase, pline de lumini şi de efecte speciale, cu diverse coregrafii, care mai de care mai spectaculoase.

Unul dintre jocurile care ar descrie perfect personalitatea acestei artiste ar fi cel de box, fiindcă Celine Dion este o luptătoare care a depăşit foarte multe momente dificile în viaţa sa, însă reuşeşte să emoţioneze de fiecare dată când se ridică de la podea în urma loviturilor primite din partea destinului. De altfel, muzica sa transmite emoţii în stare reală, exact ca la o gală de box, iar Celine Dion este una dintre cele mai bune transmiţătoare ale sentimentelor umane prin intermediul melodiilor sale.

Una dintre artistele românce care ar putea să susţină în viitorul apropiat concerte în Las Vegas ar fi Antonia. Aceasta a locuit peste 13 ani în Statele Unite ale Americii, iar o bună parte a acestei perioade a locuit chiar în Las Vegas. De altfel, muzica sa se pliază foarte bine pe gusturile mai multor tipuri de spectatori, aşa că Las Vegas nu ar fi chiar o destinaţie utopica pentru desfăşurarea unorara dintre spectacolele sale.

Show-urile marca Antonia Iacobescu sunt pline de neprevăzut, însă, ele sunt atât de bine regizate încât le oferă spectatorilor tot felul de senzaţii tari. Personalitatea puternică a Antoniei răzbate atât în piesele sale, cât şi în concertele pe care le susţine. Din acest punct de vedere, jocul care ar putea descrie cel mai bine personalitatea artistei ar fi cel de ruletă.

Acesta este un joc al personalităţilor puternice, care au capacitatea de a prevedea neprevăzutul, alternând momentele de relaxare cu cele de intenstitate maximă, cu adrenalina la nivelul suprem de saturaţie. Personalitatea Antoniei este una a aventurierei clasice, activă şi niciodată staţionară, mereu în mişcare, neconvenţională şi căreia îi place să surprindă prin tot ceea ce face.

Astfel de personalităţi ale lumii artistice internaţionale au puterea de a se plia perfect pe stilul neconvenţional pe care îl promovează în materie de showbiz „Oraşul luminilor“, Las Vegas. Întotdeauna surprinzătoare, industria de divertisment din Las Vegas reuşeşte să menţină la o cotă stabilă şi, de multe ori în creştere, dorinţa oamenilor de a se bucura de spectacole de calitate. Muzica va reprezenta una dintre trendurile aflate la mare cerere în Las Vegas, indiferent de anotimp, aşa că, oricând, un concert ţinut de o vedetă în Capitala Distracţiei, va fi un bun prilej de a petrece la maximum.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here