sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăTIMP LIBERCel de-al treilea sezon „Fear the walking dead“ va debuta în anul...

Cel de-al treilea sezon „Fear the walking dead“ va debuta în anul 2017

La câteva zile după premiera senzațională a celui de-al doilea sezon „Fear the Walking Dead“, AMC Global a anunțat că cel de-al treilea sezon va avea debutul în anul 2017, simultan cu premiera de pe AMC SUA. Serialul original al Studiourilor AMC plasat în zorii apocalipsei zombie, a fost reînnoit cu 16 episoade pentru sezonul trei.

Fear the Walking Dead

Al doilea sezon a debutat pe AMC Global în peste 125 de țări simultan cu premiera din 10 aprilie de pe AMC SUA, respectiv 11 aprilie în fusul orar al Europei Centrale.

“Fear the Walking Dead’ este un program pilot pentru AMC Global. Pe măsură ce continuăm să construim brandul AMC și să ne creștem audiența la nivel global, dorim să continuăm să le oferim fanilor lumea stranie și captivantă adusă la viață de creatorii serialului, Dave Erickson și Robert Kirkman, împreună cu echipa lor talentată și creativă”, a declarat Harold Gronenthal, Vicepreședinte executiv al departamentului de Programe și Operațiuni, AMC/Sundance Channel Global.

Un serial-pereche, complet original, al „The Walking Dead”, show-ul nr.1 în ultimii 4 ani în televiziunea din SUA printre adulții cu vârste între 18 și 49 de ani, „Fear The Walking Dead” îi are ca producători executivi pe Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert și showrunner, David Erickson și este produs de Studiourile AMC.

În serial joacă Kim Dickens în rolul lui Madison, Cliff Curtis în rolul lui Travis, Frank Dillane în rolul lui Nick, Alycia Debnam-Carey în rolul Aliciei, Ruben Blades în rolul lui Daniel, Mercedes Mason în rolul Ofeliei, Lorenzo James Henrie în rolul lui Chris și Colman Domingo în roul lui Strand.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.