Cele mai cunoscute melodii din toate timpurile se aud în Centrul Vechi

În luna mai, în fiecare dintre cele patru weekend-uri, strada Lipscani devine Strada BT, refugiul tău perfect pentru zilele de primăvară.

strada bt weekend 2

Primul weekend de pe Strada BT s-a încheiat în aplauzele trecătorilor, cu emoție și bucurie. Diminețile au fost înseninate de bucuria celor mici atunci când s-au întâlnit cu personajele lor preferate din desenele animate.

Campionii “jocului minții” – șahul i-au impresionat pe trecători cu micile lor secrete, purtând partide aprige. Cel mai tânăr jucător de șah de pe Strada BT, în vârstă de 4 ani, a ținut piept cu mare naturalețe concurenților cu ceva mai multă experiență.

Concertele de muzică clasică, momentele spectaculoase susținute de cântăreața de operă a Ansamblului Artistic al Armatei, Forai Hortenzia, piesa de teatru “Fă-mi loc!”, Caruselul Virtual și locul unde puteai deveni un star adevărat, dar și multe alte momente inedite au transpus participanții într-o lume mai frumoasă.

Iar acesta a fost doar începutul! Weekend-ul 16 – 17 mai vă așteptăm cu și mai multe surprize: cele mai cunoscute melodii din toate timpurile se vor auzi de pe scena Strada BT, trupe de jazz vor susține show-uri dansante.

Tot pe 16 și 17 mai, pictorii de pe Strada BT îți oferă în dar un portret, iar unii dintre cei mai cunoscuți sculptori din București vor transforma deșeuri în… artă.

Surpriza cea mai mare o vei primi chiar de la câțiva extratereștri care ne-au promis că vor poposi pentru câteva ore pe Strada BT, într-un show inedit de improvizație.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here