Cinema City deschide, pentru al şaselea an consecutiv, sezonul premiilor de vară

Cinema City, liderul pieţei din România şi cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrală şi de Sud-Est, lansează, pentru al şaselea an consecutiv, campania de vară care aduce peste un 1,2 milioane de premii pe loc, garantate, tuturor celor care iubesc filmele şi merg la cinema în iulie şi august, în toate cele 23 de locații din ţară.

vizual 2_SP 2016

Astfel, în perioada 1 iulie-31 august, fiecare bilet la film înseamnă un premiu instant, garantat, în orice cinematograf Cinema City din România. Premiile constau în bilete gratuite, meniuri şi băuturi răcoritoare, dulciuri şi multe altele.

Toţii participanţii pot intra în concurs şi pentru marile premii ale verii: o maşină Toyota Aygo, o excursie în Dubai sau unul din cele 23 de vouchere Christian Tour în valoare de 500 de euro fiecare, care se vor acorda prin tragere la sorţi.

„Vara aceasta, la Cinema City le propunem cinefililor din ţară să se răcorească cu un film bun şi le oferim 1,2 milioane de premii pe loc până la finalul lunii august. În cele mai fierbinţi luni ale anului promitem o varietate de filme de neratat, atât în format 2D, cât şi 3D, precum şi experienţe cinematografice de neuitat cu ajutorul celor mai revoluţionare tehnologii de proiecţie – IMAX, cele două săli cu cele mai mari ecrane din ţară, pe care sunt proiectate filme pline de acţiune şi suspans în format 2D sau 3D, sau 4DX, cu producţii care activează toate simţurile. Oferta verii se pliază pe toate gusturile, de la comedii romantice la filme de acţiune, de la super-producţii la filme pentru întreaga familie”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager al Cinema City România.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here