„Collateral beauty: A doua şansă“ are premiera în cinematografe pe 6 ianuarie

New Line Cinema prezintă, în parteneriat cu Village Roadshow Pictures, filmul „Collateral beauty: A doua şansa“, marca Anonymous Content/Overbrook Entertainment Production, PalmStar Media și Likely Story Production. Filmul este distribuit de compania de divertisment Warner Bros Pictures și, în anumite teritorii, de Village Roadshow Pictures.

collateral-beauty-still-3

În regia lui David Frankel, laureat al premiului Oscar, filmul „Collateral beauty: A doua şansa“ se mândrește cu o distribuție de cinci stele, din care fac parte Will Smith, Edward Norton, Keira Knightley, Michael Peña, Naomie Harris, Jacob Latimore, precum şi două actrițe premiate la Oscar: Kate Winslet şi Helen Mirren.

Când un prosper director comercial din New York este lovit de o tragedie îngrozitoare, decide să-și rupă legăturile cu toată lumea. În timp ce prietenii săi devin din ce în ce mai îngrijorați pe măsură ce încearcă cu disperare să reînnoade legăturile cu el, acesta caută răspunsuri în univers, scriind scrisori Dragostei, Timpului și Morții. Dar abia când scrisorile sale vor stârni neașteptate răspunsuri personale va înțelege Howard cum aceste trei constante se împletesc pe parcursul unei vieți trăite din plin și cum chiar și cea mai dureroasă pierdere poate dezvălui momente de frumusețe, pline de înțeles.

Frankel regizează pelicula al cărei scenariu este scris de Allan Loeb. Filmul este produs de Bard Dorros, Michael Sugar, laureat al premiului Oscar, Loeb, Anthony Bregman și Kevin Frakes. Toby Emmerich, Richard Brener, Michael Disco, Michael Bederman, Peter Cron și Bruce Berman sunt producători executivi. Echipa de creație din spatele scenei îi cuprinde pe Maryse Alberti, directoare de imagine, Beth Mickle, scenografă, Andrew Marcus, editor de imagine și Leah Katznelson, designer de costume. Muzica este compusă de Theodore Shapiro.

O versiune specială a noii melodii „Let’s Hurt Tonight”, cântată de One Republic, trupă nominalizată la premiile Grammy și câștigătoare a discului de platină, rulează odată cu genericul final al peliculei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here