luni, iulie 22, 2024
AcasăTIMP LIBERComediantul Rob Schneider vine în premieră în România pe 1 februarie 2016

Comediantul Rob Schneider vine în premieră în România pe 1 februarie 2016

„Bombă” de proporţii pentru iubitorii stand-up comedy. Am făcut-o şi pe asta! Priviţi cum actorul, comediantul, regizorul şi scenaristul Rob Schneider „va ateriza” în premieră în România, pentru un show cu greutate şi „stele verzi”, eveniment ce va avea loc pe data de 1 februarie 2016, la Cinema Patria, începând cu ora 21.00.

Poster ROB SCHNEIDER

Îl ştim din emisiunile nocturne Saturday Night Live, filmele: Deuce Bigalow: Male Gigolo, The Animal, Big Daddy sau Hot Chick, în viaţa de zi cu zi este înnebunit după cămăşile hawaiiene şi moda anilor ’70, iată cum Rob Schneider ne înveseleşte şi vine tiptil în România pentru un spectacol umoristic rafinat, „pour les connaisseurs”.

Vă aşteptăm, aşadar, cu tot familionul, la început de februarie, în luna când sentimentul sosirii primăverii e deja prezent, să râdeţi zgomotos alături de cel mai simpatic „timid” actor de comedie de la Hollywood.

A jucat alături de Sylvester Stallone, Rachael Mcadams, Steve Buscemi, David Carradine, Jean-Claude Van Damme, Kelsey Grammer, David Spade, Kevin James, Chris Rock şi M. Emmet Walsh, printre mulţi alţii.

Biletele se găsesc la următoarele categorii de preţuri:
• VIP-280 lei (include un poster cu artistul)
• Categoria II-160 lei
• Categoria III – 120 lei

Acestea sunt disponibile pe:
• bilete.ro sau în Oficiile Poştei Române şi magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi magazinele Germanos;
• eventim.ro;
• myticket.ro şi magazinele Diverta;
• bilet.ro şi prin reţeaua Tui Travel şi Teatrul Naţional.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.