Concertele lunii octombrie, cele mai importante recomandari

Chiar daca vara s-a terminat, zilele calduroase s-au dus si perioada festivalurilor s-a incheiat, urmeaza o luna plina de evenimente si concerte interesante, multi artisti romani si internationali de prima clasa avand in pregatire momente frumoase de impartasit.

Pana acum am avut un an foarte bogat in concerte si am avut ocazia sa vedem in premiera show-uri muzicale unice, din toate genurile de muzica si pentru toate categoriile de spectatori.

De la muzica rock la cea electronica, de la dance la simfonic si retro, primele noua luni ale anului 2019 au adus pe scenele autohtone nume precum Metallica, Bon Jovi, Ed Sheeran, Lenny Kravitz, Tom Jones, Andre Rieu, Goran Bregovic, Florence and the Machine (in cadrul festivalului Electric Castle), Limp Bizkit (in cadrul festivalului Electric Castle), Robbie Williams (in cadrul festivalului Untold), Armin Van Buuren (in cadrul festivalului Untold), Martin Garrix (in cadrul festivalului Untold), David Guetta (in cadrul festivalului Untold), Sean Paul (in cadrul festivalului Neversea), Jessie J (in cadrul festivalului Neversea), Coolio (in cadrul festivalului We Love Retro), Nana (in cadrul festivalului We Love Retro), East 17 (in cadrul festivalului We Love Retro). La fel ca in anii trecuti, pe langa Bucuresti, s-a evidentiat si orasul Cluj care devine din ce in ce mai atragator pentru artistii internationali care pun Romania pe harta lor muzicala.

Traiestemuzica.ro te tine la curent cu cele mai noi stiri din muzica, informatii despre concerte, lansari si recomandari inspirate pentru a petrece timpul liber cat mai placut.

Luna octombrie vine cu multe evenimente atractive pe care nu trebuie sa le ratezi. Pe langa turneele traditionale ale artistilor autohtoni, show-urile din berarii si pub-uri, cantarile publice si petrecerile de toamna, se evidentiaza urmatoarele concerte :

– Musical-ul « My fair Lady », pe 2 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti
Red Bull Music SoundClash: Subcarpați vs. Vița de Vie, pe 9 octombrie la Sala Polivalenta din Bucuresti
Vunk, pe 16 octombrie la Sala Polivalenta din Bucuresti
Directia 5 (Concert la Opera), pe 21 octombrie la Opera Nationala din Bucuresti
Sarah Brightman, pe 21 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti si pe 22 octombrie la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca
Goran Bregovic, pe 27 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti
Enrique Iglesias, pe 29 octombrie la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca
Apocalyptica (plays Metallica by 4 cellos), pe 29 octombrie la Arenele Romane din Bucuresti
– Musical-ul « Mamma Mia », pe 30 si 31 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti

Vom reveni cu informatii detaliate despre fiecare eveniment important, noutati, oferte speciale, concursuri si materiale exclusive. Va asteptam cu alte surprize pe pagina de facebook 🙂 !

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here