CONCURS Câştigă două invitaţii duble la filmul „Fata din tren“

Freeman Entertainment şi TrăieşteMuzica.Ro te invită la concurs. Află cum poţi câştiga două invitaţii duble la filmul „Fata din tren“, care a intrat în cinematografele din România în data de 7 octombrie 2016.

concurs-fata-din-tren-invitatii-filmZilnic, Rachel mergea la serviciu cu acelaşi tren, iar în locul unde trenul staţiona, îi vedea pe ei stând pe veranda casei lor. Nu o cunoşteau. Dar ea ajunsese să îi cunoască. Le dăduse şi nume: Jess şi Jason. Le invidia fericirea pe care ea o pierduse. Păreau cuplul perfect, până când are loc un eveniment şocant. Şi totul se schimbă. E dispariţie sau crimă? Rachel e martor sau suspect? Nimic nu e ceea ce pare. Un lucru e cert: ea nu mai e doar fata din tren.

Răspunde la întrebarea de concurs şi poţi câştiga două invitaţii de două persoane la thrillerul psihologic „Fata din tren“. Invitaţiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan din Bucureşti, de luni până duminică. Câştigătorii afişaţi pe site pot merge la film cu buletinul şi cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conţine perioada de valabilitate a invitaţiei.

Această actriţă care o interpretează pe Rachel în „Fata din tren“ este celebră pentru rolurile din „Edge of tomorrow“, „Huntsman: Winter’s war“ şi „Sicario“. Iniţial, s-a spus că este prea frumoasă pentru rolul lui Rachel, însă performanţa ei este impresionantă.

Care este numele său?

a. Emily Blunt
b. Eva Green
c. Rachel McAdams

Concursul se va încheia în data de 14 octombrie 2016, iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți pe baza răspunsului corect.

Din 7 octombrie, ia urma minciunilor ca să descoperi adevărul. Şi, când crezi că-l ştii, mai gândeşte-te. Lasă-te prins în misterul adânc din thrillerul psihologic bazat pe bestsellerul care a şocat lumea. „Fata din tren“, o producţie DreamWorks distribuită de Freeman Entertainment. Cu Emily Blunt, Justin Theroux, Luke Evans, Rebecca Ferguson şi Haley Bennett. „Fata din tren“, un thriller care se va juca cu mintea şi cu simţurile tale. Mergi la cinema din 7 octombrie.

Câștigători:
Scaunasu Adriana
Frincu Alina

18 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here