CONCURS Câştigă două invitaţii duble la filmul „The Accountant: Cifre periculoase“

Freeman Entertainment şi TrăieşteMuzica.Ro te invită la concurs. Află cum poţi câştiga două invitaţii duble la filmul The Accountant: Cifre periculoase“, care a intrat în cinematografele din România în data de 28 octombrie 2016.

accountant_alt_70x100

Christian Wolff este un geniu care are mai multe în comun cu Einstein, decât cu noi. A preferat mereu să fie în compania cifrelor, decât a oamenilor, şi se menţine într-o discreţie totală.

Sub acoperirea unui mic birou de contabilitate, el descurcă registrele celor mai periculoşi clienţi: carteluri, traficanţi de droguri şi asasini.

Curând, cifrele pe care le descoperă devin extrem de periculoase. Dar pedantul contabil este mai mult echipat pentru a face faţă oricărei ameninţări.

Răspunde la întrebarea de concurs şi poţi câştiga două invitaţii de două persoane la action thrillerul „The Accountant: Cifre periculoase“. Invitaţiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan, de luni până duminică. Câştigătorii afişaţi pe site pot merge la film cu buletinul şi cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conţine perioada de valabilitate a invitaţiei.

În „The Accountant“, acest premiat actor intrepretează rolul lui Christian Wolff, un geniu al matematicii care descurcă registrele contabile ale celor mai periculoase organizaţii criminale. Recent, a jucat în „Batman v Superman: Dawn of Justice“ şi în „Argo“, filmul pe care l-a şi regizat şi cu care a câştigat Oscarul.

Care este numele lui?

a. Ben Affleck
b. Matt Damon
c. George Clooney

Concursul se va încheia în data de 4 noiembrie 2016, iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți pe baza răspunsului corect.

Din 28 octombrie, regizorul David Ayer îl prezintă pe Ben Affleck într-un rol dual de excepţie: misteriosul contabil Christian Wolff, în „The Accountant: Cifre periculoase“. Un action thriller ca un puzzle inteligent, care te va intriga şi te va provoca să-l dezlegi pentru a afla şocantul adevăr.

Află cine e contabilul în „The Accountant: Cifre periculoase“, o producţie Warner Bros. Pictures distribuită de Freeman Entertainment. Mergi la cinema din 28 octombrie.

Câştigători:
Roxana Pruteanu
Sebastian Pisăliță

13 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here