„Cronica Cârcotașilor“ revine cu forțe proaspete pe 14 septembrie

Emisiunea prezentată de Ioana Petric, Codruț Keghes (Cătălin Dezbrăcatu’) și Șerban Huidu va fi difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20.30.

cronica-carcotasilor-2016-agaphoto

Cârcotașul suprem Șerban Huidu spune despre noul sezon: „Cronica merge înainte și intră în al 34-lea sezon, poate doar Teleenciclopedia să ne depășească. Apropo de Teleenciclopedia! Veți vedea că la lansare avem o idee interesantă despre Cârcotaşus Amuzantus Lolus Omfg-us care din cretacic face emisiuni de opinii”.

Cârcotașa Ioana Petric spune că acest sezon de „Cronica Cârcotașilor“ aduce nou faptul că ea este blondă și că: „Șerban sper să își ia un costum nou până la filmări, Dezbră a adus bonul de decont pentru Facebook, bebelușele au adus un dublu ștecher întors cu zucahara înainte, Alexa a venit cu o rețetă nouă de salată cu ruccola, Gabi a învățat araba, Orlando și-a luat cățel. Na, după posibilități. Fiecare a adus ce a putut, să ne poarte noroc”.

În acest timp, Codruț Kegheș, alias Dezbăcatu’, spune despre reîntâlnirea cu echipa: „Revederea e un prilej de bucurie și de stat până dimineață prin diverse locuri unde se consumă ceai, apă și facem tot să le fie bine cârcotașilor ce stau în fața televizoarelor miercurea la 20:30”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here