duminică, iulie 21, 2024
AcasăTIMP LIBERCum le place celebrităţilor să-şi petreacă timpul şi să câştige bani

Cum le place celebrităţilor să-şi petreacă timpul şi să câştige bani

Vedetele sunt şi ele, atunci când nu apar în lumina reflectoarelor, oameni normali, iar timpul liber şi-l petrec în familie sau alături de prieteni. De cele mai multe ori, atunci când nu au concerte sau alte evenimente, artiştii se relaxează în diferite feluri, iar unora le place să şi câştige bani când nu muncesc.

adrian enache cazino

La începutul anului trecut, Adrian Enache a plecat, alături de Mirabela Dauer şi Maria Dragomiroiu, în turneu în Statele Unite ale Americii. Contactat la acea vreme de jurnaliştii de la ziarul Ring, Adrian Enache a afirmat că în SUA a profitat în plin de timpul liber dintre concerte şi a petrecut mult timp în cazinouri.

„Nu am apucat să dorm, pentru că am venit direct în cazinou. Şi, cum toate îmi merg bine la început de an, am şi câştigat 500 de euro din prima mână“, a afirmat atunci artistul.

nicoleta luciu cazino

Tot la începutul anului trecut a fost surprinsă în cazino şi Nicoleta Luciu, vedetă cea a cochetat în trecut cu industria muzicală. Ea şi-a încercat norocul la ruletă, unde a pariat pe cifre alese în funţie de datele de naştere ale membrilor familiei ei. Din păcate pentru Nicoleta Luciu, ea a avut ghinion şi a pierdut banii, afirmând însă că are noroc în dragoste.

În urmă cu doi ani de zile, cei de la WOWbiz notau că Nelu Ploieşteanu merge aproape zilnic la cazino, acesta fiind cel mai mare viciu al cântăreţului. Din câte se pare, Nelu Ploieşteanu juca la păcănele pentru a trece timpul mai repede şi pentru că acest lucru devenise o dependenţă pentru el.

Recunoscuţi pentru patima jocurilor de noroc sunt şi alte celebrităţi precum Florin Salam şi Victor Piţurcă.

Pe lângă vedetele consacrate din showbiz-ul românesc, în cazinouri intră foarte des Daniel Negreanu, un jucător profesionist de poker din Canada, de origine română. Acesta joacă atât în săli ale cazinourilor. Datorită talentului său, Daniel Negreanu în topul jucătorilor cu cele mai mari câştiguri din poker.

Mai mult decât atât, în ultimii ani românii au devenit mari pariori pe internet, unul dintre site-urile accesate de aceştia fiind Casino.com Romania, unde există diferite jocuri, precum ruletă, blackjack sau poker. Cele mai accesate jocuri sunt însă faimoasele „păcănele”, jocuri de tip slot machines, care au diferite teme, cele mai atractive fiind, de departe, cele inspirate din jocurile Marvel.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.