Pe 1 decembrie, Pro Cinema difuzează filme româneşti de excepţie

La zi aniversară, Pro Cinema face cinste cu filme românești care vor intensifica spiritul sărbătorii! Pe 1 decembrie, ai motiv triplu de sărbătoare cu filme românești de senzație.

1 decembrieDe Ziua Națională a României, redescoperă, de la ora 18.30, valorile familiei dragi, împreună cu Victor Rebengiuc și Șerban Pavlu, în producția “Câinele japonez”. Seara continuă cu o altă producție românească. “Ultimul corupt din România”, filmul de final al lui Sergiu Nicolaescu, prezintă poveștile societății cotidiente. Horațiu Mălăele, Valentin Teodosiu și Vasile Muraru vor ilustra cu măiestrie secvențe reale din actualitatea românească.

De la ora 22.30, Adrian Văncică și Gheorghe Ifrim ajung din România, direct peste Ocean, într-o comedie de zile mari: “America, venim!”. Filmul prezintă povestea a șase artiști români care ajung în Statele Unite ale Americii cu gândul de a-și trăi visul vieții lor! Road-movie-ul, plin de aventuri savuroase, prezintă peripețiile celor șase români ajunși din Târgoviște, tocmai în New York! Aflați în Big Apple, aceștia vor întâlni un impresar local, tot român, care le va propune marea cu sarea!

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here