De Halloween, la cinema ai maraton cu filme înspăimântătoare şi misterioase

În cel mai întunecat weekend din an nu stăm singuri acasă! Vineri, 30 octombrie, şi sâmbătă, 31 octombrie, Cinema City dă startul distracţiei şi te aşteaptă în sala de cinema cu cele mai noi şi mai impresionante lungmetraje horror şi preţuri înfricoşător de mici.

CC_Halloween_Poster_oferta BUCURESTI_landscape

“Crimson Peak”, “Ultimul vânător de vrăjitoare”, “Viziuni”, “Sinister 2”, “Macbeth” si “The Green Inferno” sunt filmele incluse în oferta specială de Halloween pe care le poţi viziona în reţeaua Cinema City.

Cele şase filme incluse în ofertă au şi preţuri speciale: în Bucureşti, 21 de lei pentru un film, în loc de 26 de lei, şi 35 de lei, în loc de 52 de lei, pentru două filme, iar în Arad, Bacău, Brăila, Baia Mare, Cluj, Constanţa, Deva, Iaşi, Piteşti, Ploieşti, Târgu Mureş, Târgu Jiu şi Timişoara, 16 lei pentru un film, în loc de 19.5 lei, şi 29 de lei pentru două filme, în loc de 39 de lei.

Oferta este valabilă doar vineri, 30 octombrie, şi sâmbătă, 31 octombrie, în funcţie de disponibilitate şi în conformitate cu programul afişat pe cinemacity.ro. Nu sunt incluse sălile 4DX, VIP şi IMAX.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here