Depeche Mode revine la București in vara lui 2023

Dupa ce in 2017 Depeche Mode a ales sa concerteze la Cluj-Napoca, iata ca in 2023 vom avea prilejul sa ii revedem la Bucuresti, pe Arena Nationala. Depeche Mode revine la București pe 26 iulie 2023!

Concertul face parte din turneul mondial “𝐌𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭𝐨 𝐌𝐨𝐫𝐢” și va avea loc la Arena Națională.
Biletele vor fi disponibile începând de vineri, 7 octombrie, ora 10:00, pe bilete.emagic.ro și în rețelele iaBilet.ro și Entertix. Fanii înscriși pe siteurile Emagic, iaBilet și Entertix vor avea acces la presale începând cu 5 octombrie, ora 10:00, cu ajutorul codului primit pe email.

Cel de-al cinsprezecelea album de studio Depeche Mode va purta numele de “Memento Mori’’ și se va lansa în primavara lui 2023. Turneul Memento Mori va fi cel de-al 19-lea turneu Depeche Mode și primul dupa mai bine de cinci ani.

Depeche Mode este o formație britanică de muzică synthpop/electronic fondată în 1980 în orașul Basildon, Anglia. Este una dintre cele mai longevive și de succes formații britanice, multe din videoclipurile lor fiind difuzate în heavy rotation pe MTV. Depeche Mode au vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume și au avut 54 de piese în UK Singles Chart.

In 2006 Depeche Mode a concertat pentru prima data in Romania, pe stadionul national Lia Manoliu, in fata a peste 40 de mii de fani.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here