Disney Channel pregăteşte continuarea filmului „Descendenţii“

În timp ce interesul fanilor pentru filmul original Disney Channel „Descendenții” este în continuă creștere la nivel mondial, recent a fost comandat un scenariu de continuare al filmului.

Descendants

Scenariștii Sara Parriott şi Josann McGibbon vor avea rolul şi de producători executivi ai proiectului, „Descendenţii 2” (titlu este încă în lucru). Anunțul a fost făcut de Gary Marsh, Președinte şi Chief Creative Officer, Disney Channels Worldwide. „Descendenţii” este cel de-al cincilea film cu cel mai mare rating creat de televiziunea prin cablu din toate timpurile.

Marsh a declarat „Indiferent de unitatea de măsură – locală şi globală – „Descendenţii” a devenit deja una dintre cele mai importante producții de divertisment ale anului şi suntem nerăbdători să cercetăm mai profund mitologia Auradon şi a Insulei Pierduților. Acest tip de narațiune captivantă şi inovatoare împreună cu clipurile noastre animate de scurt metraj „Descendenţii: Wicked World” şi campania unică trans-media, continuă să pregătească terenul pentru oportunități multiple de franciză la nivelul tuturor liniilor de activitate din cadrul The Walt Disney Company.”

Un alt anunț s-a referit la faptul că Melissa de la Cruz va scrie un al doilea roman ca parte a programului de publicare „Disney” în desfășurare. „Return to the Isle of the Lost” va fi publicat în mai 2016. Romanul anterior „Insula Pierduților” scris de Melissa de la Cruz, s-a clasat pe primul loc în Lista New York Times a celor mai bine vândute cărți (în categoria Children’s Middle Grade) timp de 13 săptămâni din ultimele 22 în care a fost prezent pe listă. În total, patru cărți „Descendenţii” publicate de editura Disney Publishing Worldwide au fost incluse pe Lista New York Times a celor mai bine vândute cărți timp de 41 de săptămâni combinat.

Conținutul trans-media include o serie animată de scurt metraj, „Descendenţii: Wicked World”, care își are acțiunea în Auradon şi Insula Pierduților, debutând luna anterioară pe Disney Channel SUA (cu 5.9 milioane nr. total de telespectatori), WATCH Disney Channel (1.7 milioane vizualizări) şi YouTube (peste 10 milioane de vizualizări până în prezent).

În luna noiembrie, divizia Disney Consumer Products and Interactive Media va lansa un joc pentru telefonul mobil „Descendenţii” in SUA. Pe 30 iulie a fost lansată o aplicație de karaoke „Descendenţii” care a ocupat prima poziție în categoria Copii 9-11 în patru țări inclusiv în SUA.

Coloana sonoră a filmului „Descendenţii” a fost inclusă în top 200 Billboard ocupând prima poziție, iar șase videoclipuri muzicale care prezintă numere muzicale din filme, precum şi melodia de final „Believe” interpretată de Shawn Mendes şi remixul „Rotten to the Core” interpretat de Sofia Carson au livrat o audiență de peste 254 milioane de vizualizări pe DisneyMusicVevo. De asemenea, filmul a fost o sursă de inspirație pentru multe creații ale fanilor, cover-uri interpretate de fani şi videoclipuri cu secvențe de dans.

DVD-ul „Descendenţii” a fost lansat pe 31 iulie in SUA, devenind filmul numărul 1 difuzat la TV şi al treilea cel mai vândut titlul TV pe DVD până în prezent în 2015.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here