luni, iulie 22, 2024
AcasăTIMP LIBERDistracție și emoție la superlativ în cea de-a doua ediție „Românii au...

Distracție și emoție la superlativ în cea de-a doua ediție „Românii au talent“

Vineri, 25 februarie, de la ora 20.30, spectacolul talentelor continuă! Concurenți cu abilități extraordinare sau extrem de amuzanți vor aduce pe scenă momente senzaționale, care vor stârni reacții incredibile în rândul juraților, dar și în culise, unde Smiley și Pavel Bartoș se vor bucura de fiecare număr prezentat.

Smiley si Pavel Bartos

Primul concurent din cea de-a doua ediție a celui mai tare show de divertisment, „Românii au talent“, va demonstra că este pasionat și va începe în forță seara, făcând-o pe Mihaela să se ridice în picioare, să aplaude și să spună: ”Îmi place rock-ul la Tecuci!”.

Un concurent care a venit binedispus la preselecții va avea o discuție savuroasă cu Smiley și Pavel: “Îmi place de el, că e mai glumeț! Tu ești frumos, ești din filme!”. Reacțiile celor doi vor fi savuroase și vor stârni hohote de râs.

În aceeaşi ediţie vom vedea și cui i-a spus Florin Călinescu: “Ne-ai făcut praf microfonul! Așa ceva n-am văzut de când mama ta te-a făcut!”, dar și care dintre jurați a avut urmatoarea replică: “Semeni atât de tare cu butonul, încât îmi vine să te apăs!”.

Întrerupt de Pavel în timp ce le va prezenta juraților povestea lui de viață, un concurent îi va spune prezentatorului: “Știu! Rămâi pe fir că te sun eu mai târziu!”.

Telespectatorii vor avea parte și de momente care i-au lăsat pe jurați fără cuvinte și care l-au făcut pe Andi să spună: “Așa ceva nu vezi decât pe această scenă!”.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.