Doru Octavian Dumitru va susţine, pe 24 noiembrie, un spectacol la Sala Palatului

Doru Octavian Dumitru, „mașina de râs” a României, revine pe scena Sălii Palatului cu o premieră absolută, show-ul de comedie „Mușcat de râs”. Evenimentul va avea loc marți, 24 noiembrie, de la ora 19.30.

Muscat de ras„Mușcat de râs” este o producție modernă, un show de comedie care prezintă publicului din anul 2015 frământările omului cu sine și relația cu cel de lângă el. „Mușcat de râs” este un spectacol curat, cu umor elegant și consistent.

„Cred că poporul român are nevoie în acest moment de blândețe. Avem un public inteligent, care merită un show de comedie modern, unicat, care se ridică la cele mai înalte standarde internaționale. Show-ul de comedie „Mușcat de râs” îi va da spectatorului o stare aparte, va avea de comentat și de râs luni întregi, nu doar câteva ore. Considerați-mă o cameră spion care spune din casă, un personaj vulnerabil, ușor de recunoscut, un copil care spune lucrurilor pe nume curat și cald, făcându-te să te simți confortabil.”, a spus Doru Octavian Dumitru.

Doru Octavian Dumitru este un om de știință al comediei, inovativ și original. Producțiile sale sunt consitente și abundă în umor inteligent, artistul fiind un one man show care își scrie și regizează singur spectacolele. Umorul său continuă să ocupe primul loc în preferințele publicului de aproape trei decenii.

Lasă-te mușcat de râsul stârnit de Doru Octavian Dumitru și vei afla cum să eviți problemele relaxat și râzând. „Mușcat de râs” – o comedie modernă și plină de surprize, un show complex, din care nu vor lipsi invitați speciali și grația baletului DOD! În premieră, pe 24 noiembrie, la Sala Palatului, de la ora 19.30.

Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului și online pe vandbilete.ro, bilete.ro, bilet.ro, eventim.ro. În functie de categorie, prețul unui bilet este de: 150 de lei – categoria VIP; 100 de lei – categoria I; 80 de lei – categoria a II-a; 50 de lei – categoria a III-a.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here