Două documentarele despre Alcatraz vor fi difuzate pe 26 şi 27 martie de History

În această lună, History va difuza două documentare care revelează misterele legendarei închisori Alcatraz. Sâmbătă, 26 martie, şi duminică, 27 martie, “Adevărul despre Alcatraz” şi “Legendele din Alcatraz” vor examina miturile ţesute în jurul acestui penitenciar.

History ALCATRAZ

Pe 26 martie, la 21:00, documentarul “Adevărul despre Alcatraz” merge pe urmele lui John Anglin, Clarence Anglin şi Frank Morris, cei care au evadat în 1962 din cea mai dură închisoare pe care America a conceput-o vreodată – Alcatraz. Trupurile lor nu au fost găsite şi astfel au fost declaraţi morţi.

Acum, după mai mult de 50 de ani, familia fraţilor Anglin dezvăluie noi dovezi şi secrete care ar putea ajuta la elucidarea cazului. HISTORY urmăreşte familia în timp ce cooperează cu un poliţist pensionat, obsedat de acest caz de câteva decenii. Împreună, ei vor merge mai departe ca niciodată, pentru a elucida misterele Alcatrazului.

Documentarul “Legendele din Alcatraz” va fi difuzat în ziua următoare, la ora 21:00. Această producţie de o oră sondează secretele din Alcatraz, explicând imaginea legendară imprimată în psihicul colectiv american prin interviuri inedite şi revelatoare, cu oameni care cunosc adevărata poveste a Alcatrazului.

History examinează miturile care înconjoară această insulă şi motivele pentru care era considerată cel mai dur penitenciar de maximă securitate. De asemenea, documentarul cercetează şi celebra evadare din 1962, care rămâne, chiar şi 54 de ani mai târziu, una dintre cele mai mari enigme ale Americii.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here