Dreams Drums Druum, Anisia Gafton, Dumitru Sănduța, Frații Adrian și Triada se luptă pentru premiul de originalitate la „Românii au talent“

Popor talentat, așteptarea ia sfârșit! Vineri aflăm cine sunt câștigătorii marelui premiu în valoare de 120.000 de euro și premiului de originalitate de 10.000 de euro, în finala Românii au talent.

Fratii Adrian

Sunt plini de personalitate și stau bine cu imaginația, își pun talentul în slujba spectacolului și ne uimesc prin autenticitate! Cei mai originali eroi din acest sezon Românii au talent așteaptă votul tău! În cea de-a cincea semifinală s-a dat START VOT pentru premiul de originalitate și, până vineri, 3 iunie, la ora 20:30, îți poți vota preferatul dintre Dreams Drums Druum, Anisia Gafton, Dumitru Sănduța, Frații Adrian și Triada.

Membrii grupului Dreams Drums Druum au demonstrat atât în etapa preselecțiilor, cât și în prima semifinală Românii au talent că problemele de vedere pe care le au nu îi împiedică să-și urmeze visul și să facă spectacol. Concurenții au pus de fiecare dată foarte multă pasiune în momentele muzicale prezentate, iar acum au nevoie de susținerea ta pentru a câștiga premiul de originalitate. Grupul poat fi votat prin SMS la numărul 1200, folosind codul 05.

Dreams Drums DruumAnisia Gafton i-a cucerit iremediabil pe jurați cu cele două momente de stand-up comedy aduse pe scena talentului. Anisia a fost în ambele etape ale competiției cu zâmbetul pe buze, a avut replici savuroase, a reușit să ridice sala în picioare cu fiecare reprezentație și să smulgă ropote de aplauze. A fost nominalizată pentru premiul de originalitate în cea de-a doua semifinală și poate câștiga doar cu susținerea ta și voturile trimise prin SMS la numărul 1200, folosind codul 21.

La preselecții și în a treia semifinală Românii au talent, Dumitru Sănduța și-a demonstrat, pe scenă, forța uluitoare. Dumitru a impresionat cu aptitudinile sale, dar mai ales cu ambiția de care dă dovadă. Elementele acrobatice și de gimnastică executate în ambele etape ale competiției i-au încântat pe toți, iar săptămâna aceasta Dumitru așteaptă voturile tale, prin SMS la numărul 1200, folosind codul de concurs 28.

Frații Adrian au adus pe scena talentului la preselecții și în cea de-a patra semifinală două momente extraordinare de dans contemporan, cu elemente de balet, parkour și breakdance. Cei doi concurenți au fascinat publicul și jurații cu talentul lor desăvârșit și au fost nominalizați la premiul de originalitate, pe care îl pot câștiga cu ajutorul tău, dacă îi vei vota până vineri, la ora 20:30, la numărul de SMS 1200, cu codul de concurs 48.

Alegerea juraților pentru premiul de originalitate din cea de-a cincea ediție LIVE Românii au talent a fost trupa Triada. Cele trei fete au făcut spectacol la preselecțiile show-ului și în ultima semifinală a acestui sezon și au adus pe scenă numere de acrobație care i-au uimit pe toți. Concurentele pot fi votate săptămâna acesta pentru câștigarea premiului de originalitate, prin SMS la numărul 1200, folosind codul 53.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here