Elton John va prezenta un concert caritabil virtual „all-stars”, pentru a sustine lupta impotriva pandemiei

Elton John va găzdui „iHeart Living Room Concert For America”, un eveniment special, cu multi artisti de renume, care are ca scop sprijinirea americanilor afectați de criza coronavirusului.

Cantaretul britanic a recunoscut recent că a petrecut o perioadă „fantastică” acasă, împreună cu soțul său David Furnish și copiii lor Zachary (nouă ani) și Elijah, (șapte ani), după ce au anulat datele turneului din cauza pandemiei. Cu toate acestea, Elton John a recunoscut, intr-un ton de gluma, ca daca perioada de carantina se lungeste, e posibil sa isi schimbe parerea.

Programul „iHeart Living Room Concert For America” de o oră va fi difuzat în această duminică (29 martie) în rețeaua FOX și stațiile iHeartRadio din toată America. Printre artistii care vor transmite direct din casele proprii, într-un efort continuu de a încuraja distanțarea socială, se numara: Billie Eilish, Mariah Carey, Backstreet Boys, Alicia Keys, Billie Joe Armstrong (Green Day). Reprezentatiile vor fi filmate folosind telefoane, camere foto și echipamente audio ale artiștilor.

Intervalul de emisie pentru concertul „iHeart Living Room” a fost rezervat inițial pentru premiile anuale „iHeart Music Awards”, dar acestea au fost anulate în urma izbucnirii pandemiei de coronavirus.

iHeartRadio a transmis pe Twitter că evenimentul special este un „tribut adus profesioniștilor din domeniul sănătății din prima linie și eroilor locali care ajută la combaterea răspândirii COVID-19”.

Pe parcursul concertului „iHeart Living Room”, telespectatorii vor fi încurajați să doneze catre organizații caritabile care ajută victimele și primii respondenți din perioada pandemiei.

Focarul de coronavirus a oprit industria divertismentului la nivel global, artiști din toate tarile fiind nevoiți să-și anuleze sau să-și amâne turneele. Producția pentru multe filme și emisiuni TV a fost, de asemenea, suspendată.

Citeste si despre:

Connect-R va scrie din nou istorie în 2023, de ziua lui pe 9 iunie, la Arenele Romane
UNTOLD 2023 - programul pe zile si informatii despre bilete
Kamara și Andrei Ștefănescu, pe scena WeLoveMusic Festival, la 19 ani de la lansarea trupei Alb Negru
“Puterea Prieteniei”- un spectacol-eveniment Gașca ZURLI, despre copilul din noi

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here