Familia Heck vine cu un nou sezon, din 14 martie, la Acasă Gold

Din 14 martie ai porție dublă de comedie pe GOLD! Familia Heck se întoarce cu câte două episoade, într-un nou sezon, zilnic, de la ora 21:30.

Familia HeckSerialul de comedie este un adevărat fenomen, foarte bine primit de telespectatori și critici, primind nenumărate premii în domeniu. Sitcom-ul american prezintă viața lui Frankie Heck (Patricia Heaton), o femeie de vârsta a doua din clasa muncitoare, și a soțului ei, Mike (Neil Flynn). Cei doi locuiesc în micul oraș fictiv Orson, Indiana, împreună cu cei trei copii ai lor, Axl (Charlie McDermott), Sue (Eden Sher) și Brick (Atticus Shaffer).

La început, Frankie lucrează la un dealer auto, dar, având rezultate slabe în acest domeniu, se orienteză către o altă meserie și devine asistent dentar. Soțul ei are mai multe reușite profesionale și susține familia din punct de vedere financiar, însă Frankie se plânge de foarte multe ori de lipsa lui de afecțiune.

Cei trei copii sunt foarte diferiți. Fiul cel mare, Axl, este un adolescent popular, dar nemotivat și arogant, având rezultate foarte bune la sport, dar nu și la școală. Sue este o tânără entuziastă, dar fără succes și cu probleme sociale, iar fiul cel mic, Brick, este un băiat inteligent, introvertit și cu un comportament ciudat.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here