„Fear the walking dead“ va avea premiera în România simultan cu cea din SUA

AMC şi AMC Global, reţeaua internatională de televiziuni marca AMC, au anunţat de la Comic-Con International din San Diego că premiera mondială a celui mai aşteptat nou serial, “Fear the Walking Dead” va fi duminică, 23 august de la ora 21:00 ET/PT.

Poza - Fear The Walking Dead mic

Primul episod, cu o durată mai lungă, va debuta de asemenea, pe televiziunile AMC Global din lume simultan cu premiera din SUA, luni, 24 august de la ora 4.00 (ora României) şi apoi se va redifuza în intervalul de prime-time local, de la ora 23.00.

Fiecare episod ce va urma se va transmite în direct simultan cu AMC SUA şi va fi redifuzat în prime-time de la ora 23.00 pe întreg parcursul primului sezon de şase episoade. Finalul sezonului va fi pe 5 octombrie în ţările Europei Centrale şi de Est.

“Anticiparea din întreaga lume pentru “Fear the Walking Dead” a atins un crescendo şi suntem extaziaţi pentru difuzarea serialului pentru fanii din toată lumea în acelaşi timp cu SUA“, a declarat Bruce Tuchman, preşedintele AMC şi Sundance Channel Global.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here