marți, iulie 16, 2024
AcasăTIMP LIBERFilme de referinţă în luna august, la Kanal D

Filme de referinţă în luna august, la Kanal D

Telespectatorii postului Kanal D vor avea parte, în călduroasa lună august, de o selecţie de filme care, cu siguranţă, le vor face serile mai plăcute.

vin diesel Babylon-A.D.

Astfel, în prima zi a lunii, de la ora 22.15, fanii lui Jackie Chan vor fi încântaţi să-l urmărească pe simpaticul luptător de arte marţiale alături de Jennifer Love Hewitt şi Jason Isaacs în „Fracul magic”/ „The Tuxedo” (producţie 2002). În această comedie plină de acţiune, un şofer ghinionist trebuie să-i ia locul unui agent secret care a fost rănit, folosindu-se de fracul acestuia.

Doi actori de excepţie, Sigourney Weaver şi Robert De Niro, sunt capete de afiş, alături de Cillian Murphy, în filmul „Dincolo de întuneric” („Red Light”, 2012), difuzat de Kanal D pe 2 august, de la ora 22.15. În acest thriller captivant, sceptica cercetătoare Dr. Margaret Matheson şi asistentul ei se folosesc de ştiinţă pentru a demonta miturile create în jurul fenomenelor paranormale. Când celebrul medium Simon Silver reapare din anonimat pentru a le oferi oamenilor unul din cele mai spectaculoase evenimente, Dr. Matheson îşi reconsideră teoriile.

„Lunetistul” (The Shooter”, 2007) va oferi două ore de suspans, pe 8 august, de la ora 22.15, cu povestea unui fost trăgător de elită (Mark Whalberg). Acesta revine în acţiune după ce află că preşedintele ţării urmează să fie asasinat şi intră într-o cursă spectaculoasă în lumea crimei organizate. Alături de Mark Wahlberg, îi mai puteţi vedea pe Michael Pena şi Rhona Mitra.

Misterul şi crima îşi dau mâna pe 9 august, de la ora 22.15, în thriller-ul „Tăcerea umbrelor” („6 Souls”, 2010). Telespectatorii o pot vedea pe Julianne Moore într-un interesant rol de psihiatru specializat în medicină legală. Ea descoperă că toate personalităţile multiple care se regăsesc într-unul dintre pacienţii săi au comis o crimă. Din distribuţie mai fac parte Jonathan Rhys Meyers şi Jeffrey DeMunn.

Fanii lui Vin Diesel vor putea să-l admire pe actor pe 15 august, de la ora 22.15, în „Babylon A. D.”, o producţie ce combină elemente de acţiune, aventură şi S.F.. Toorop, un fost veteran de război, are de îndeplinit o misiune dificilă: să ducă din Rusia în America o femeie al cărei corp este gazdă pentru o creatură modificată genetic. Filmul este o producţie a anului 2008.

Amatorii de „şoc şi groază” au şi ei porţia lor de adrenalină: pe 16 august, de la ora 22.15, thriller-ul horror „Ochii”/ „The Eye” (2008) îi va „îngrozi” prin subiectul provocator şi efectele speciale: o femeie care primeşte un transplant de ochi începe să vadă lumea cu noi valenţe, supranaturale. Interpreta rolului principal este nimeni alta decât frumosa Jessica Alba. Din distribuţie mai fac parte Alessandro Nivola şi Parker Posey.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.