Filmele „James Bond“ vor fi lansate într-o ediţie specială de colecţie

Odeon Cineplex lansează în curând colecţia specială „The Ultimate James Bond Collection“ (Metro Goldwin Mayer Studios şi 20th Century Fox), care include 23 de discuri Blu-ray cu toate filmele Bond într-un box de colecţie, un disc bonus, dar şi un spaţiu dedicat pentru discul 24, următoarea aventură a lui James Bond, „Spectre“. În acelaşi box de colecţie este inclusă o carte de buzunar pe care se regăsesc cele mai bune postere, de la „Dr. No“ la „Spectre“.

james bond dvd editie speciala

Discul bonus include două noi clipuri bazate pe interviurile scenariştilor Bond, Neal Purvis şi Robert Wade, „The Shadow of Spectre”, care se concentrează pe organizaţia teroristă Spectre şi „The Story so Far”, o recapitulare a momentelor semnificative din cele trei filme Bond anterioare cu Daniel Craig în rolul principal. Tot pe discul bonus se regăseşte şi „Everything or Nothing: The Untold Story of 007”, un documentar de 90 de minute al poveştii nespuse a agentului 007.

Colecţia specială „The Ultimate James Bond Collection“ va fi disponibilă în format Blu-ray în magazinele de specialitate şi conţine filmele „Dr. No“, „Din Rusia, cu dragoste“, „Goldfinger“, „Thunderball“, „A doua sansa“, „In slujba maiestatii sale“, „Diamantele sunt eterne“, „Pe cine nu lasi sa moara“, „Pistorul de aur“, „Spionul care m-a iubit“, „Moonraker“, „Doar pentru ochii tai“, „Octopussy“, „Perspectiva unei crime“, „Cortina de fier“, „Aviz pentru crima“, „Agentul 007 contra Goldeneye“, „007 si Imperiul Zilei de Mâine“, „James Bond – Lumea nu e de ajuns“, „Să nu mori azi“, „Casino Royale“, „Partea lui de consolare“, „Bond 007: Coordonata Skyfall“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here