duminică, iulie 21, 2024
AcasăTIMP LIBERFilmul „10 Cloverfield Lane“, disponibil în format Blu Ray şi DVD

Filmul „10 Cloverfield Lane“, disponibil în format Blu Ray şi DVD

Filmul „10 Cloverfield Lane“ („Strada Cloverfield 10“), regizat de Dan Trachtenberg, este disponibil în magazinele de specialitate în format Blu Ray şi DVD.

10 cloverfield lane dvd

Pelicula este distribuită de Odeon Cineplex, printre actorii care se regăsesc în film fiind Mary Elizabeth Winstead, John Goodman şi John Gallagher Jr.

După un accident grav de mașină, o tânără femeie (Mary Elizabeth Winstead) se trezește în buncărul subteran al unui supravieț¬uitor (John Goodman). Acesta susţine că a salvat-o de la un atac apocaliptic care a lăsat lumea de afară nelocuibilă.

Odată ce acțiunile lui devin tot mai suspecte și conduc la îndoială față de adevăratele lui motive, ea trebuie să evadeze pentru a descoperi adevărul.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.