duminică, iulie 21, 2024
AcasăTIMP LIBERFilmul „Absolutely Fabulous“, disponibil în format DVD

Filmul „Absolutely Fabulous“, disponibil în format DVD

Filmul „Absolutely Fabulous“, tradus în limba română „Absolut Fabulos“, este disponibil în magazinele de specialitate în format DVD.

abfab_dvd

Pelicula regizată de Mandie Fletcher este distribuită de Odeon Cineplex, printre actorii care se regăsesc în film fiind Jennifer Saunders, Joanna Lumley şi Jane Horrocks.

În film, Edina şi Patsy sunt la fel de strălucitoare şi de excentrice, ducând o viață de desfrâu prin cluburile londoneze. Cele două amatoare de distracție se trezesc însă în mijlocul unui scandal media şi sunt învinuite pentru un accident din timpul unui eveniment de modă ce o implică pe Kate Moss.

Așa cum se întâmplă de obicei în lumea vedetelor, iar ceea ce urmează nu putea fi mai rău. Cele două fug pe Coasta de Azur, unde pun la cale planul din care să scape permanent și să trăiască pentru totdeauna o viața extravagantă!

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.