Filmul „Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald“ a adus magia în box office-ul românesc

Producţia Warner Bros. Pictures ,,Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald” a vrăjit box office-ul românesc şi s-a lansat pe marile ecrane cu încasări în valoare de 1.953.460 lei, după ce a fost vizionat de un număr de 84.084 spectatori.

Cea de-a doua ecranizare a seriei celor cinci aventuri din Lumea Vrăjitorească imaginată de J.K. Rowling, ,,Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald” a devenit astfel filmul Warner Bros. cu cea mai bună lansare de anul acesta, precum şi cea mai bună premieră din istorie a unui film din universul Harry Potter.

Regizat de David Yates, cu Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Jude Law şi Johnny Depp în rolurile principale, „Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald” a putut fi vizionat în premieră pe 119 ecrane din ţară.

Filmul îi readuce împreună pe regizorul David Yates, scenarista/producătoarea J.K. Rowling, şi pe producătorii David Heyman, Steve Kloves şi Lionel Wigram, echipa care a colaborat iniţial la “Animale fantastice şi unde le poţi găsi”. Tim Lewis, Neil Blair, Rick Senat şi Danny Cohen au fost producători executivi.

Echipa de creaţie a primului film “Animale Fantastice” s-a reunit şi ea, incluzându-i pe directorul de imagine Philippe Rousselot, câştigător al Premiilor Oscar, designerul de producţie Stuart Craig, de trei ori câştigător al Premiilor Oscar, designerul de costume Colleen Atwood, de patru ori câştigătoare a Premiilor Oscar, montorul Mark Day, care a câştigat mai multe Premii BAFTA şi care a colaborat cu Yates la numeroase filme şi coordonatorii de efecte vizuale Tim Burke, câştigător al Premiilor Oscar şi Christian Manz, nominalizat la Premiile Oscar. Coloana sonoră a fost creată de James Newton Howard, nominalizat de nouă ori la Premiile Oscar.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here