Filmul „Bye Bye Man: Numele nerostit“ a readus, din 31 martie, teroarea pe marile ecrane din România

Producătorii filmelor „Oculus” și „Necunoscuții” prezintă pe marile ecrane „Bye Bye Man: Numele nerostit”, un thriller horror palpitant care din 31 martie dezvăluie originea răului din spatele celor mai teribile fapte omenești, numai în cinematografe.

bye bye man film 2017

Când trei studenți dau întâmplător peste povestea îngrozitoare a originilor lui Bye Bye Man, ei descoperă că există o singură cale de a-i evita blestemul: nu-l gândi, nu-l rosti. Dar odată ce Bye Bye Man reușește să intre în mintea ta, preia controlul absolut. Există vreun mod în care să poți supraviețui, deși ești posedat de el?

Inspirat din evenimente reale, „Bye Bye Man: Numele nerostit” spune povestea lui Elliot, Sasha și John, trei prieteni aflați pe punctul de a trăi o experiență care ar trebui să fie cea mai tare din viața lor. Inteligentul, dar nesigurul Elliot (Douglas Smith) s-a lăsat mereu condus de dorința de a avea o familie, de a trăi într-o comunitate – de când a rămas orfan, fiind crescut de fratele său mai mare, Virgil (Michael Trucco).

Acum, Elliot, iubita lui frumoasă și înțelegătoare Sasha (Cressida Bonas) și John (Lucien Laviscount), prietenul lor petrecăreț, dar bun la suflet, sunt pe cale să se mute împreună și să trăiască în prima lor casă. Dar ei descoperă cu repeziciune că această casă ascunde rămășițele lui Bye Bye Man, o forță supranaturală care a terorizat victime nevinovate cu câteva decenii în urmă.

După o petrecere în timpul căreia Elliot descoperă din greșeală numele său, Bye Bye Man se folosește de prietena lor, Kim (Jenna Kanell), un mediu neliniștit, pentru a-și face drum în mințile și în lumea lor. Astfel, el pornește o campanie diabolică de deformare a realității celor trei prieteni – sau chiar mai rău.

Nesiguranța lui Elliot se transformă în paranoia, Sasha începe să se ofilească, iar John se transformă încet-încet într-o persoană furioasă și periculoasă. Pe măsură ce Bye Bye Man se hrănește cu mințile și sufletele lor, el târăște cei trei prieteni, familiile lor și comunitatea într-o pânză a terorii.

Pentru Elliot și persoanele pe care le iubește, viața și moartea încep să depindă de capacitatea lui de a-și da seama ce e real și ce nu. Disperat să-i ajute pe toți, Elliot începe să investigheze trecutul lui Bye Bye Man, încercând în același timp să-și păstreze mințile. Obținând ajutor din surse improbabile, Elliot descoperă că singura cale de a-l învinge este de a șterge de pe fața pământului orice amintire a numelui său – inclusiv persoanele care știu despre existența lui.

„Bye Bye Man: Numele nerostit” este regizat de Stacy Title, scenariul fiind scris de Jonathan Penner, pe baza romanului „The Bridge to Body Island”, de Robert Damon Schneck. Trevor Macy, Jeffrey Soros și Simon Horsman sunt producători, iar Seth William Meier, Patrick Murray și Marc D. Evans sunt producători executivi. Din distribuție fac parte Douglas Smith, Lucien Laviscount, Cressida Bonas, aflată la debutul său într-un film artistic, Michael Trucco și, în rolul lui Bye Bye Man, emblema filmelor horror/fantezie Doug Jones. Alături de ei mai apar legendarele Carrie-Anne Moss și Faye Dunaway, dar și Jenna Kannell, Erica Tremblay și Cleo King.

Din echipa creativă care l-a adus pe Bye Bye Man la viață fac parte James Kniest, director de imagine, Jennifer Spence, scenografă, Ken Blackwell, editor de imagine și Leah Butler, designer de costume.

Distribuit de Freeman Entertainment, filmul „The Bye Bye Man: Numele nerostit” a avut premiera naţională la cinema pe 31 martie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here