sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăTIMP LIBERFilmul „Cel ales“, selecţionat în cea de-a 10-a ediție „Buffalo Niagara International...

Filmul „Cel ales“, selecţionat în cea de-a 10-a ediție „Buffalo Niagara International Film Festival“

După participări și premii obținute în festivaluri europene, filmul „Cel ales“ revine pe continentul nord-american, în selecția celei de a zecea ediții a Buffalo Niagara International Film Festival, care se va desfășura în intervalul 13-17 aprilie.

Cel Ales

Regizat de Cristian Comeagă, cu Bogdan Stanoevici, Laura Cosoi, Nicodim Ungureanu și Olimpia Melinte în rolurile principale, filmul aduce pe ecran tumultuoasa poveste a unui tânăr racolat de Securitate în anii ’80, care revine în țară după treizeci de ani pentru a încheia socotelile cu trecutul și a-și salva viitorul.

Din păcate, deși are în palmares nouă premii internaționale și alte cinci nominalizări obținute în anul 2015, „Cel ales“ a fost ignorat de juriul care a decis nominalizările pentru ediția din acest an a Premiilor Gopo.

„Cel ales“ este o producție Domino Film distribuită internațional de NewGold.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.