Filmul „Hitman: Agent 47“ este disponibil în format DVD şi Blu Ray

Filmul „Hitman: Agent 47“, regizat de Aleksander Bach şi din a cărui distribuţie fac parte Rupert Friend, Hannah Ware şi Zachary Quinto, este disponibil în magazinele de specialitate în format DVD şi Blu Ray.

hitman agent 47 Blu Ray

„Hitman: Agent 47“ se concentrează asupra unui asasin de elită care a fost genetic construit să fie o maşină de ucis perfectă, fiind cunoscut doar după ultimele două cifre ale codului de bare pe care îl are tatuat pe ceafă.

Rupert Friend joacă în această aventură antrenantă, bazată pe o celebră şi premiată serie de jocuri video. Agentul 47 reprezintă punctul culminant al câtorva decenii de cercetare, iar cea mai recentă ţintă a sa este o corporaţie care intenţionează să cumpere secretul trecutului său, pentru a crea o armată de ucigaşi cu puteri inimaginabile.

Împreună cu o tânără care poate deţine secretul prin care pot fi învinşi inamicii puternici, 47 se confruntă cu revelaţii uimitoare privind propriile sale origini şi sfârşeşte prin a se implica într-o luptă epică cu duşmanul său de moarte.

Un film spectaculos, cu efecte speciale, care te va ţine în suspans de la început şi până la final.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here