Filmul „Maze Runner: The Scorch Trials“ este disponibil în format DVD şi Blu Ray

Filmul „Maze Runner: The Scorch Trials“, tradus în limba română „Labirintul: Încercările focului“, este disponibil în magazinele de specialitate în format DVD şi Blu Ray.

Maze Runner The Scorch Trials dvd blu ray

Pelicula este regizată de Wes Ball şi distribuită de Odeon Cineplex, printre actorii care apar în film regăsindu-se Thomas Brodie-Sangster, Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Ki Hong Lee şi Aidan Gillen.

„Maze Runner: The Scorch Trials“ este al doilea capitol din saga Labarintul. Thomas (Dylan O’Brien) şi prietenii săi din Luminis se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum: căutarea indiciilor referitoare la misterioasa şi puternica organizaţie WCKD.

Noul capitol al seriei conţine mai multă acţiune, mai mult entuziasm şi mai multe efecte speciale, iar aventura are loc într-un peisaj părăsit şi plin de obstacole.

Împreună cu luptătorii din rezistenţă, locuitorii Luminisului se confruntă cu forţele superioare ale organizaţiei WCKD şi descoperă planurile şocante pe care aceasta le are în privinţa lor. Misterul se adânceşte pas la pas, iar aventura devine o luptă pentru supravieţuire, care trebuie neapărat câştigată.

Filmul regizat de Wes Ball a fost produs de Ellen Goldsmith-Vein, Wyck Godfrey, Marty Bowen, Lee Stollman şi Joe Hartwick Jr. Scenariul lui T.S. Nowlin se bazează pe cel de-al doilea roman din seria „Labirintul“, scris de James Dashner şi vândut în peste trei milioane de exemplare.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here