Filmul „Me and Earl and the dying girl“ este disponibil în format DVD

Filmul „Me and Earl and the dying girl“, tradus în limba română „Eu, Earl şi sfârşitul ei“, este disponibil în magazinele de specialitate în format DVD.

Me_Earl_Girl_DVDPelicula este regizată de Alfonso Gomez-Rejon şi distribuit de Odeon Cineplex, printre actorii care apar în film regăsindu-se Thomas Mann, Olivia Cooke, Nick Offerman şi Jon Bernthal.

Dovadă că prietenia adevărată nu cunoaşte limite, „Me and Earl and the dying girl“ este o poveste unică de care te vei îndrăgosti imediat şi care te va face să râzi în hohote. Greg Gaines, un licean excentric, îşi propune să-şi petreacă ultimul an de liceu ascunzându-se în biroul profesorului de istorie şi făcând parodii după filmele clasice ale cinematografului, care primesc nume precum „A Sockwork Orange“ sau „Senior Citizen Cane“. Alături de Greg este prietenul său Earl.

Când Greg se vede nevoit, la cererea mamei sale, să petreacă timp cu o colegă grav bolnavă, el dă start celui mai ambiţios proiect de până acum: să lase garda jos şi să se conecteze cu cei din jurul lui în moduri pe care nu şi le-a imaginat până acum.

Ceea ce pare un film obişnuit pe tema tinerilor grav bolnavi devine, în mâna regizorului Alfonso Gomez-Rejon, o poveste amuzantă şi emoţionantă despre prietenie şi despre oameni care se luptă cu circumstanţe pe care nu le pot controla.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here