Filmul „Now you see me: Jaful perfect 2“ a cucerit box office-ul românesc

Imprevizibilul spectacol de magie susţinut în mulţime, trucurile de iluzionism antrenante şi o misiune peste ocean a celor patru călăreţi au reuşit să hipnotizeze publicul şi să plaseze filmul „Now you see me: Jaful perfect 2“ pe locul întâi în box office-ul românesc în primul weekend de difuzare, cu 54.735 de spectatori şi încasări de 1.029.253 de lei.

now you see me jaful perfect 2 boxx office romania

Lider detaşat de casă în weekendul de premieră, cea de-a două parte a filmului fenomen lansat în anul 2013 a fost urmat în clasamentul naţional de „Warcraf. Începutul“, cu 24.052 de spectatori şi 530.726 de lei, şi de animaţia „În căutarea lui Dory“, care a adunat 22.444 de spectatori şi încasări de 431.220 de lei.

„Now you see me: Jaful perfect 2“ îi readuce în centrul scenei pe actorii Mark Ruffalo, Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco şi Morgan Freeman, completând impunătoarea distribuţie cu reprezentaţiile noilor veniţi Lizzy Caplan şi Daniel Radcliffe.

La doar un an după ce au păcălit FBI-ul şi au câştigat admiraţia publicului cu cele mai spectaculoase trucuri de magie, echipa celor patru călăreţi se pregăteşte de o nouă performanţă inegalabilă cu scopul de a demonstra cruzimea unui periculos magnat din industria tehnologică.

Inamicul lor, Walter Mabry (Daniel Radcliffe), ameninţă să le distrugă renumele, iar singura lor şansă este să rămână cu un pas înaintea tuturor şi să realizeze cea mai mare iluzie a tuturor timpurilor. Aflaţi în continuă competiţie şi opoziţie, Mark Ruffalo şi Morgan Freeman vor ridica ştafeta încercând să se încurce reciproc.

Distribuit de Freeman Entertainment, filmul „Now you see me: Jaful perfect 2“ poate fi urmărit încă din 17 iunie în cinematografele din toată ţara.

Loading...

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here