Filmul „Nu stinge lumina“ intră în cinematografele din România pe 12 august

Producătorul James Wan ne aduce la cinema, din 12 august, filmul „Nu stinge lumina”, o nouă poveste de groază despre o amenințare necunoscută care pândește din întuneric.

nu stinge lumina LO-01154r

Când a plecat de acasă, Rebecca a crezut că a lăsat în urmă toate fricile din copilărie. Niciodată nu a reuşit să facă diferenţa între ce era real şi ce nu, atunci când se stingea lumina. Iar acum fratele ei mai mic, Martin, trece prin aceleaşi momente de groază care odată i-au ameninţat şi ei viaţa.

O entitate demonică ataşată în mod misterios de mama lor, Sophie, a reapărut în mod inexplicabil. Dar de data aceasta, pe măsură ce Rebecca se apropie tot mai mult de dezlegarea misterului, nu mai există niciun dubiu că viețile lor sunt în pericol odată ce se sting luminile.

Teresa Palmer este Rebecca, Gabriel Bateman îi dă viață lui Martin, Billy Burke este Paul, tatăl lui Martin, Alexander DiPersia îl interpretează pe Brett, iubitul Rebeccăi, iar Maria Bello este Sophie.

„Nu stinge lumina“ reprezintă primul lungmetraj regizat de David F. Sandberg, scenariul fiind scris de Eric Heisserer pe baza filmului de scurt metraj cu același nume realizat de Sandberg. James Wan, Lawrence Grey și Heisserer sunt producătorii peliculei, Walter Hamada, Dave Neustadter și Richard Brener fiind producătorii executivi.

Echipa din spatele camerelor de filmat condusă de Sandberg îi include pe: Marc Spicer, director de imagine, Jennifer Spence ca scenograf, Kirk Morri și Michel Aller ca editori de imagine și Kristin M. Burke, designer de costume. Coloana sonoră este compusă de Benjamin Wallfisch.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here