Filmul „Sicario 2: Soldado“ duce răzbunarea la un alt nivel

Benicio Del Toro şi Josh Brolin revin într-un nou capitol sângeros al războiului de la graniţa dintre Mexic şi SUA, odată cu lansarea filmului „Sicario 2: Soldado“, care din 29 iunie va avea premiera pe marile ecrane din România.

Un action-thriller intens şi relevant, „Sicario 2: Soldado“ redeschide războiul drogurilor şi prezintă o lume a conflictelor fără reguli, surpinsă în momentul în care cartelurile mexicane au început să infiltreze teroriștii în SUA. În acest context, agentul federal Matt Graver (Josh Brolin) apelează la enigmaticul Alejandro (Benicio Del Toro), a cărui familie a fost asasinată după o reglare de conturi, să limiteze daunele de război după metode personale.

Alejandro o răpește pe fiica șefului unui cartel de droguri pentru a inflama conflictul, însă atunci când fetița este privită drept victimă colaterală, soarta ei depinde de confruntarea directă dintre cei doi care îşi chestionează toate acţiunile din trecut.

Regizorul filmului, Stefano Sollima, rezonează cu subiectul traficului de carne vie: „Cred că acest subiect este unul valabil peste tot în lume, nu doar aici în SUA. Acelaşi lucru este valabil şi in Europa. Prin metoda aceasta, oamenii speră să evadeze din locuri extrem de sărace, spre ţări capabile să le ofere o viaţă mai bună. Din păcate, acest lucru se întâmplă foarte rar“.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here