sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăTIMP LIBERFilmul „Star Trek Beyond“, disponibil în format DVD

Filmul „Star Trek Beyond“, disponibil în format DVD

Filmul „Star Trek Beyond“, tradus în limba română „Star Trek: Dincolo de infinit“, este disponibil în magazinele de specialitate în format Blu Ray Combo (3D+2D), Blu Ray şi DVD.

st_beyond_bd

Pelicula regizată de Justin Lin este distribuită de Odeon Cineplex, printre actorii care se regăsesc în film fiind Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Simon Pegg, Idris Elba, Zoe Saldana şi Sofia Boutella.

În film, USS Enterprise este trimis într-o misiune de salvare în cele mai îndepărtate locuri ale Univesului, unde este prins într-o ambuscadă de către Krall, un inamic nemilos care luptă împotriva Federației.

Forțați să aterizeze într-o lume ostilă și necunoscută, Căpitanul Kirk, Spock și restul echipajului sunt separați fără vreo șansă de evadare. Doar Jaylah, un extraterestru războinic rebel, îi poate ajuta să se reunească și să găsească o cale să părăsească planeta, într-o cursă contra cronometru pentru a opri armata ucigașă a lui Krall de la declanșarea unui război galactic.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.