Filmul „The Accountant: Cifre periculoase“ a înregistrat cele mai mari încasări din box office-ul românesc

După ce a avut premiera pe marile ecrane în acest weekend, „The Accountant: Cifre Periculoase“ a realizat un impresionant rezultat de box office şi a cumulat încasări în valoare de 710.669 de lei, fiind vizionat în cinematografe de un număr de 35.652 de spectatori.

cifre-periculoase-3-accountant

Ben Affleck, câştigător al Premiului Oscar pentru filmul „Argo“, joacă rolul principal în filmul „The Accountant: Cifre periculoase“, a cărui regie este semnată de Gavin O’Connor, cunoscut pentru filme precum „Miracolul“, „Mândrie și glorie“ şi „Războinicul“.

Christian Wolff (Ben Affleck) este un matematician care se înțelege mai bine cu cifrele decât cu oamenii. Având drept acoperire biroul său de contabil autorizat dintr-un micuț orășel, Wolff ține contabilitatea unora dintre cele mai periculoase organizații criminale din lume.

În momentul în care Ray King (J.K. Simmons), cel care conduce Divizia de Aplicare a Legii Penale din cadrul Trezoreriei Americane, ajunge pe urmele lui, Christian acceptă oferta unui client legitim: o companie de robotică de ultimă generație, unde un funcționar economic (Anna Kendrick) a descoperit o discrepanță în bilanț în valoare de milioane de dolari. Dar pe măsură ce acesta dezleagă falsurile din registre, tot mai multe persoane încep să moară.

Din distribuția „The Accountant: Cifre periculoase“ mai fac parte Jon Bernthal, Jean Smart, Cynthia Addai-Robinson, Jeffrey Tambor și John Lithgow.

O’Connor s-a ocupat de regia filmului, în timp ce scenariul a fost scris de Bill Dubuque. Pelicula a fost produsă de Mark Williams și Lynette Howell Taylor, producătorii executivi fiind O’Connor, Jamie Patricof și Marty Ewing.

Echipa de creație din spatele scenei i-a inclus pe directorul de imagine Seamus McGarvey, de două ori nominalizat la premiile Oscar, scenograful Keith Cunningham, editorul de imagine Richard Pearson, de două ori nominalizat la premiile Oscar, designerul de costume Nancy Steiner și Mark Isham, compozitor nominalizat la premiile Oscar.

O producţie Warner Bros. Pictures, filmul „The Accountant: Cifre periculoase“ poate fi vizionat în cinematografele din ţară începând cu 28 octombrie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here