Filmul „The Martian“ este disponibil în format Steelbook (Blu Ray 3D+2D), Blu Ray 3D, Blu Ray şi DVD

Filmul „The Martian“, tradus în română „Marţianul“, este disponibil în magazinele de specialitate în format Steelbook (Blu Ray 3D+2D), Blu Ray 3D, Blu Ray şi DVD.

Martian_Steelbook

Pelicula este regizată de Ridley Scott şi distribuită de Odeon Cineplex, printre actorii care apar în film regăsindu-se Matt Damon, Kristen Wiig, Kate Mara şi Jessica Chastain.

În timpul unei misiuni pe Marte cu echipaj uman, astronautul Mark Watney (Matt Damon) este considerat mort, victimă a unei furtuni puternice şi este lăsat în urmă de echipajul său. Însă Watney supraviețuiește urgiei și descoperă curând, că a fost lăsat singur pe planeta ostilă.

Cu provizii insuficiente, el este nevoit să-și folosească la maxim creativitatea, inteligența și forța interioară pentru a rămâne în viață și a găsi o cale prin care mesajul său de ajutor să ajungă pe Pământ, pentru a putea fi salvat.

La milioane de mile distanță, NASA și o echipă internațională de oameni de știință caută neîncetat soluții prin care să îl aducă pe ‘marțian’ acasă, în vreme ce colegii săi de echipă pun și ei la cale o misiune îndrăzneață, dacă nu imposibilă, de salvare.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here