Filmul „Wonder Woman“ a cucerit box office-ului românesc

Unul dintre cele mai apreciate şi aşteptate filme, „Wonder Woman“, este o aventură epică regizată de Patty Jenkins, care s-a poziţionat cu încredere în fruntea box office-ului românesc, cu încasări în valoare de 1.290.118 de lei şi un număr de 56.778 de spectatori, cifrele fiind în continuă creştere.

femeia fantastica wonder woman 2017

Producţia Warner Bros. care o prezintă pe Gal Gadot în interpretarea Dianei Prince/Wonder Woman şi Chris Pine în rolul aliatului ei, Steve Trevor, marchează primul film de lungmetraj dedicat în exclusivitate legendarei super eroine şi prima aventură cu un personaj feminin care prinde viaţă pe marele ecran în era modernă.

Înainte de a deveni Wonder Woman, Diana era o prințesă din Amazon, crescută într-un paradis izolat și antrenată pentru a deveni invincibilă în luptă. Dar când un pilot american se prăbușește pe țărmul insulei și le povestește amazoanelor despre conflictul cumplit care zdruncină lumea întreagă, Diana decide să plece de pe insulă, convinsă că poate anihila această amenințare. Luptând alături de omenire într-un război menit să pună capăt oricăror alte războaie, Diana își va descoperi marile puteri și adevăratul destin.

Alături de Gadot, din distribuția internațională a peliculei au mai făcut parte Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Connie Nielsen, Elena Anaya, Ewen Bremner, Lucy Davis, Lisa Loven Kongsli, Saïd Taghmaoui și Eugene Brave Rock.

Patty Jenkins a regizat filmul după un scenariu scris de Allan Heinberg, povestea fiind creată de Zack Snyder, Allan Heinberg și Jason Fuchs, pe baza personajelor din benzile desenate DC. Wonder Woman a fost creată de William Moulton Marston.

Pelicula a fost produsă de Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder și Richard Suckle, producătorii executivi fiind Stephen Jones, Geoff Johns, Jon Berg, Wesley Coller și Rebecca Steel Roven.

Din echipa de creație condusă de Jenkins au făcut parte directorul de imagine Matthew Jensen, scenografa Aline Bonetto, nominalizată la premiile Oscar, editorul de imagine Martin Walsh, laureat al premiului Oscar, designerul de costume Lindy Hemming, laureată a premiului Oscar și supervizorul efectelor vizuale Bill Westenhofer, laureat al premiului Oscar. Muzica a fost compusă de Rupert Gregson-Williams.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here