Filmul „Wonder Woman“, pentru al doilea weekend consecutiv pe primul loc în box office-ul românesc

Pentru al doilea weekend consecutiv, filmul „Wonder Woman“ reuşeşte performaţa de a domina box office-ul românesc, după ce aventura epică regizată de Patty Jenkins a generat încasări în valoare de 649.265 de lei, în urma vânzării unui număr de 27.979 de bilete.

wonder woman box office saptamana 2

Cu un box office total de 2.339.708 de lei şi un număr de 105.460 de spectatori înregistraţi de la data lansării până în prezent, producţia Warner Bros. se bucură de recunoaştere şi la nivel internaţional.

„Wonder Woman“ o prezintă pe Gal Gadot în interpretarea Dianei Prince (Wonder Woman) şi Chris Pine în rolul aliatului ei, Steve Trevor, marchează primul film de lungmetraj dedicat în exclusivitate legendarei super eroine şi prima aventură cu un personaj feminin care prinde viaţă pe marele ecran în era modernă.

Înainte de a deveni Wonder Woman, Diana era o prințesă din Amazon, crescută într-un paradis izolat și antrenată pentru a deveni invincibilă în luptă. Dar când un pilot american se prăbușește pe țărmul insulei și le povestește amazoanelor despre conflictul cumplit care zdruncină lumea întreagă, Diana decide să plece de pe insulă, convinsă că poate anihila această amenințare. Luptând alături de omenire într-un război menit să pună capăt oricăror alte războaie, Diana își va descoperi marile puteri și adevăratul destin.

Alături de Gadot, din distribuția internațională a peliculei au mai făcut parte Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Connie Nielsen, Elena Anaya, Ewen Bremner, Lucy Davis, Lisa Loven Kongsli, Saïd Taghmaoui și Eugene Brave Rock.

Patty Jenkins a regizat filmul după un scenariu scris de Allan Heinberg, povestea fiind creată de Zack Snyder, Allan Heinberg și Jason Fuchs, pe baza personajelor din benzile desenate DC. Wonder Woman a fost creată de William Moulton Marston.

Pelicula a fost produsă de Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder și Richard Suckle, producătorii executivi fiind Stephen Jones, Geoff Johns, Jon Berg, Wesley Coller și Rebecca Steel Roven.

Din echipa de creație condusă de Jenkins au făcut parte directorul de imagine Matthew Jensen, scenografa Aline Bonetto, nominalizată la premiile Oscar, editorul de imagine Martin Walsh, laureat al premiului Oscar, designerul de costume Lindy Hemming, laureată a premiului Oscar și supervizorul efectelor vizuale Bill Westenhofer, laureat al premiului Oscar. Muzica a fost compusă de Rupert Gregson-Williams.

Warner Bros. Pictures prezintă, în colaborare cu Tencent Pictures și Wanda Pictures, „Wonder Woman” – o producție marca Atlas Entertainment/Cruel și Unusual. Filmul este distribuit de compania de entertainment Warner Bros. Pictures în format 3D și 2uD în anumite cinematografe și în format IMAX în întreaga lume.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here